Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MHPye uygulanan sansüre isyan etti

MHPye uygulanan sansüre isyan etti

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Habertürk televizyonundaki bir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) haberine müdahale ettiği yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Habertürk televizyonundaki bir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) haberine müdahale ettiği yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.
Erkul, Başbakan Erdoğan`ın, MHP`ye ve Sayın Genel Başkanımıza yönelik sansür girişiminin kabul edilemez olduğunu söyledi.
Erkul "Bu uygulamayla Erdoğan`ın sadece devlete, yargıya, emniyete, MİT`e sirayet etmediği, medya ve sermayeyi de kendi çıkarları için esir ettiği açıkça anlaşılmaktadır" ifadelerini kullandı.
Erkul, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Tayyip Erdoğan`ın çiftliğine dönen Türkiye`de, medya ve sermaye güçlerinin yanı sıra etrafından eksik edilmeyen istihbarat araçları ile kuşatılan Milliyetçi Hareket Partisi her daim gerçek bir iktidar alternatifi, millet adına hesap soracak milli güç merkezi olarak varlığını korumaya, doğru bildiği yolda yürümeye devam edecektir. Tayyip`in medyasının görmediğini büyük Türk milleti elbette ki görmektedir. Son dönem kırdığı ceviz bini aşan AKP`nin biletini kesmek için MHP`nin iktidara uzanacağı günler yakındır."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli