Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MİGROS Kavşağı´na kasisli önlem!

MİGROS Kavşağı´na kasisli önlem!

Erdek´te sık sık kazaların yaşandığı MİGROŞ Kavşağı´na hız kesici kasis konuldu.

Erdek-Bandırma karayolu üzerinde ilçe çıkışında MİGROS Kavşağı olarak anılan söz konusu bölgede sıkça yaşanan kazalara son vermek amaçlı kasisli önlem alındı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt yola monte edilen kasisler ile araçların hızının düşürülmesi hedefleniyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde, trafik kazalarının yoğunluklu olarak yaşandığı söz konusu kavşakta, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal ile Erdek Belediye Meclisi´nin AK Parti´li üyesi Meclis Üyesi Orhan Narin incelemeler yapmış, bölgeyi güvenli hale getirebilmek adına yetkili kurumlara çözüm önerileri sunulmuştu.

AK Parti Erdek heyetinden gelen talebi değerlendiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçede kazaların sıkça yaşandığı kavşakta kaza yaşanmaması için önlem olarak kasis monte edilmesi kararı aldı.

Geçtiğimiz gün Erdek´e gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı ekipler tarafından söz konusu bölgede asfalt yola araçların hızlarını kesmelerini sağlayacak hız kesici kasis monte etti.

Bu kavşakta sinyalizasyon sisteminin uygulanabilmesi için yapılan girişimlerin devam ettiği öğrenilirken, hız kesici kasis uygulamasına ilçe sakinleri ?Yetmez ama olsun!" demekle yetindi.

Haber:Tuncay Ertan



Reha Uluçay
15.02.2020 18:02:44
Araçlar tam hız yola devam ediyor. Kasis filan hak getire

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false