Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MİGROS Kavşağı´nda trafik kazası: 2 yaralı

MİGROS Kavşağı´nda trafik kazası: 2 yaralı

Erdek MİGROS Kavşağı´nda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Erdek MİGROS Kavşağı´nda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Erdek-Bandırma karayolu ilçe girişinde Adnan Menderes Caddesi-Denizciler Caddesi-Küçük Sanayi Sitesi Caddesi ve Turgut Özal Bulvarı´nın kesiştiği MİGROS Kavşağı olarak bilinen bölgede iki özel araç çarpıştı.
Dün saat 12.00 sularında meydana gelen kazada Erdek´ten Bandırma istikametine seyreden Mehmet Ahmet Aydın yönetimindeki 10 E 0590 plakalı özel otomobile, Denizciler Caddesi´nden Adnan Menderes Caddesi´ne çıkış yapan Pervare Çelik yönetimindeki 10 ADC 106 plakalı araç çarpıştı. Meydana gelen kazada, Rafiye Aydın ve Rivaşe Çelik yaralanırken her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından tedavileri yapılmak üzere Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. 

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olay yerine gelen trafik ekipleri tutanak tuttuktan sonra, araçları karayolundan çekici vasıtasıyla kaldırttı.
Bilindiği gibi bu bölgede buna benzer sayısız kaza meydana gelmiş vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Erdek´e gelen Karayolları Genel Müdürlüğü görevlileri Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy´la görüşmüş bu tehlike arz eden kavşak için çözüm üretmek adına düğmeye basılmıştı.
Haber: Tuncay Ertan



gürcan yayıkçı
27.02.2021 09:13:10
Bu yol için kesin çözüm yolu karşıya geçişlere kapatmak ve Migros un yanından çıkan araçları Murat bayırına yönlendirip oradaki adadan geri dönmesini sağlayarak ve de sanayiden gelenlerinde karşıya geçmesini yol kapanmış olduğundan engelleyerek kazalar kesinlikle son bulur.

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false