Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Migros Kavşağı´nda yine trafik kazası!

Migros Kavşağı´nda yine trafik kazası!

Erdek girişinde bulunan Migros Kavşağı´nda meydana gelen kazada iki araçta maddi hasar oluştu.

Erdek girişinde bulunan Migros Kavşağı´nda meydana gelen kazada iki araçta maddi hasar oluştu.
Dün Migros Kavşağı´nda saat 16.15 sularında iki otomobilin karıştığı kazada otomobillerde büyük hasar meydana gelirken 3 kişi yaralandı
Erdek-Bandırma ilçeleri ulaşımını sağlayan Erdek girişinde 6 yolu birleştiren Migros Kavşağı´nda yetkililerce yine normal sayılan bir kaza daha gerçekleşti. Geçiş üstünlüğü ihlali sonucu E. U. yönetimindeki 10 ACA 057 plaka sayılı otomobil ile G. K. idaresindeki 34 NR 8238 plaka sayılı otomobillerin kafa kafaya çarpışmaları sonucu meydana geldi. Kazada otomobil sürücüsü E. U. ile aynı araçta bulunan S.T. ve diğer araç sürücüsü G. K. hafif şekilde yaralandı. 

Kaza ihbarı üzerine olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekibi yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı G.K.´yı Bandırma Devlet Hastanesi´ne sevk etti. Kazadan sonra kavşağa gelen trafik ekipleri, hazırladıkları kaza raporu sonrası araçların çekilmesi ve yolun temizlenmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.
Hatırlanacağı üzere bu kavşakta buna benzer sayısız kaza meydana gelmiş, ancak yetkililer tarafından hiç bir önlem alınmamıştı.
Gazetemiz tarafından konunun birçok kez gündeme getirilmesi ve vatandaşların tepkisine neden olan bu kavşağa sinyalizasyon sistemi kurulması için can kaybı yaşanması mı bekleniyor?
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli