Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Millet Bahçesi Bigadiç´e değer katacak

Millet Bahçesi Bigadiç´e değer katacak

Bigadiç´te 1.071 dönüm üzerinde inşası süren Millet Bahçesi projesini inceleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz

Bigadiç´te 1.071 dönüm üzerinde inşası süren Millet Bahçesi projesini inceleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca da desteklenen projenin tamamlanmasıyla şehre değer katacağını söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, ilçede Büyükşehir Belediyesi ve Bigadiç Belediyesi tarafından çay kenarı mevkiinde 1.071 dönüm alan üzerinde inşası devam eden Millet Bahçesi´nde incelemelerde bulundu.

Proje; yöresel mimarideki taş evleri, doğal göletleri, ceviz ve meyve bahçeleri ve yürüyüş parkurları, spor alanlarıyla tamamlandığında Türkiye´ye örnek olacak.

Millet Bahçesi´nin tamamlandığında Balıkesir başta olmak üzere bölgeye değer katacağını ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ?Yeşil alanları ve sosyal donatı alanlarıyla Bigadiç´e yakışan bir yeri vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.? dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın Bigadiç ziyaretine, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı ile Mustafa Canbey´de eşlik etti.



  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı