Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Millet İttifakı Başkanları Bandırma´da buluştu

Millet İttifakı Başkanları Bandırma´da buluştu

Balıkesir´in Millet İttifakı Belediye Başkanları Bandırma´da bir araya geldi.

Balıkesir´in Millet İttifakı Belediye Başkanları Bandırma´da bir araya geldi.
Bandırma Belediye´sinin ev sahipliğinde CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın başkanlığında Balıkesir´in CHP ve İYİ Parti´li Belediye Başkanları, Bandırma Belediyesi Toplantı Salonu´nda bir araya geldi.
Toplantının ardından konuya ilişkin kamuoyuna açıklama yapan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ?İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak işbirliği için Balıkesir ve Bandırma´da yapabileceğimiz projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz çok verimli bir toplantı oldu.? dedi.
Balıkesir´i geleceğe taşıyacak projelerin planlandığı çağdaş bir kent için ilk adımların düzenlenen toplantıda birlikte atıldığının altını çizen Başkan Tosun, devamında şu bilgileri aktardı: ?CHP Parti Meclisi üyemiz Gökhan Günaydın ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu´nun Danışmanı Yiğit Duman´ın bizlere İstanbul Büyükşehir Belediyemizin vizyonunu aktardığı toplantıda Balıkesir Millet ittifakı belediyelerinin yapacağı ortak projelerimizin temeli atıldı. Eşgüdüm toplantımıza CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Manyas Belediye Başkanımız Tancan Barcin, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Burhaniye Belediye Başkanı´nı temsilen Murat Yazgan, Susurluk Belediye Başkanı´nı temsilen Ömer Öztürk´ün katıldığı geleceğe umutlarımızı inşa ettiğimiz bir buluşma oldu.?
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı