Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Milletvekili Aydemir, Turan Gün´e destek için Erdek´te

Milletvekili Aydemir, Turan Gün´e destek için Erdek´te

Seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir ilçe ve kırsal mahallelerine ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Balıkesir Milletvekili Avukat Pakize Mutlu Aydemir, saha çalışmalarını Erdek´le sürdürdü.

Seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir ilçe ve kırsal mahallelerine ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Balıkesir Milletvekili Avukat Pakize Mutlu Aydemir, saha çalışmalarını Erdek´le sürdürdü.

Erdek´te AK Parti Teşkilatının Hükümet Caddesi´nde açtığı seçim bürosunu ziyaret eden Milletvekili Aydemir´i, AK Parti ve MHP Erdek İlçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, AK Parti´li Erdek Belediyesi Meclis üyesi adayları ile partililer karşıladı.

Bir süre seçim bürosunda 31 Mart Yerel Seçimlere yönelik istişarelerde bulunan Milletvekili Aydemir ve beraberindeki Cumhur İttifakı mensupları, babası vefat eden bir partiliye taziye ziyaretinde bulunmak üzere Yalı Camii´ne geçtiler.

Milletvekili Aydemir Ocaklar´da

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti Erdek Belediye Başkanı Turan Gün ve Cumhur İttifakı mensupları Erdek İlçesi Ocaklar Mahallesi´ne giderek burada tüm kahvehaneler ile çay bahçeleri dolaşılarak vatandaşlarla buluşuldu. Ocaklar halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan AK Parti heyeti daha sonra Pazarı gezek halkın sorunlaını dinledi.

Ocaklar halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan AK Parti heyeti bu ziyaretten mutlu ayrılırken, heyetin ikinci durağı Yukarı Yapıcı Kırsal Mahallesi oldu.

Yukarı Yapıcı Kırsal Mahallesi´nde özellikle bayanların büyük ilgi gösterdiği AK Parti Milletvekili Aydemir, bölgeye sağlıklı hizmet akışı gerçekleşebilmesi için AK Parti Belediye Başkan adayı Turan Gün´e destek olunmasını istedi.

Yukarı Yapıcı Kırsal Mahallesi sakinlerinin sıcak yaklaşımından da oldukça memnun kalan Milletvekili Aydemir, daha sonra Belkıs Kırsal Mahallesi´ne geldi.

Mahallede faaliyet gösteren kahvehaneleri tek tek dolaşan Milletvekili Aydemir, görüştüğü mahalle sakinlerinden Cumhur İttifakı adayı Turan Gün´e destek olunmasını yineledi.

Milletvekili Aydemir´in ziyaret ettiği mahallelerde bir araya geldiği vatandaşlara yönelik yaptığı açıklamalarında; AK Parti siyasetinin temel amacının hizmet siyaseti olduğunu vurgularken, her zaman vatandaşların yanında olduklarını, vatandaşlarla bağlarını daha da güçlendirmek, aralarındaki gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırmak için bu tür ziyaret gerçekleştirdiklerini aktardı.

Haber: Bülent Özgü



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli