Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Milletvekili Canbey, Ballıpınar´da kiraz topladı

Milletvekili Canbey, Ballıpınar´da kiraz topladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ramazan Bayramı boyunca seçim bölgesi Balıkesir´de vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ramazan Bayramı boyunca seçim bölgesi Balıkesir´de vatandaşlarla bir araya geldi. Bayram´da partisinin Edremit, Burhaniye, Havran, Gömeç, Balya, İvrindi ve Erdek Teşkilatları ile bayramlaşan Canbey, bayram boyunca ve sonrasında birçok kırsal mahalle hayrına ve programa katıldı.
Yoğun ziyaret programı kapsamında Milletvekili Canbey, beraberinde İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ile birlikte Büyükyenice Mahallesi´nde düzenlenen İvrindi mahallelerinin futbol takımlarının yer aldığı turnuvanın açılışını yaptı. Samimi ve eğlenceli ortamda gerçekleşen turnuva açılışında Canbey, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi ve penaltı atışı yaptı.
İvrindi ilçesi Demirciler Mahallesindeki Camii açılışına da katılan AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey, burada caminin açılış için gelen cemaatle sohbet edip vatandaşın taleplerini dinledi.
Canbey, Gebeçınar´da Yağmur Duası´na çıktı
Balıkesir´de gelenekselleşen ve yazın kırsal mahallelerde sosyal hayatı da geliştiren yağmur duası ve mahalle hayrı İvrindi Gebeçınar´da AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz´in katılımıyla gerçekleşti. Gebeçınar mahallesindeki hayırda vatandaşlarla bir araya gelen Canbey ve Belediye Başkanı mahallenin ihtiyaçlarına yönelik bilgiler alarak, gençlerin çim saha talebiyle ilgili saha alanında incelemeler yaptı.
Erdek-Ballıpınar Mahallesi´nde kiraz topladı
Bayram ziyaretleri kapsamında Erdek ilçesindeki teşkilat bayramlaşmasına katılan Milletvekili Canbey, Ballıpınar Mahallesi´ni ziyaret etti. Bayramlaşma ve selamlaşmanın ardından köylüler ve teşkilat mensupları ile birlikte kiraz bahçesine giden Canbey, dünyaca ünlü Ballıpınar kirazlarından topladı. Vatandaşın derdini dinledi, sorunların çözümü için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Canbey´in bayram boyunca yaptığı ziyaretlerde kendisine en çok ilgiyi ise bayram nedeniyle çocuklar gösterdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli