Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Milletvekili Kırcı, Bandırma Basketbol Kulübü oyuncularını ziyaret etti

Milletvekili Kırcı, Bandırma Basketbol Kulübü oyuncularını ziyaret etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı Bandırma Basketbol Kulübünün oyuncuları ile antrenmanda buluştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı Bandırma Basketbol Kulübünün oyuncuları ile antrenmanda buluştu.
Kırcı, kurulduğu günden bu yana basketbol adına önemli başarılara imza atan Bandırma Basketbol Kulübüne ziyaret gerçekleştirdi.
Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi spor salonunda takım oyuncuları ile bir araya gelen Kırcı, basketbolcu kızlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Takım kaptanı Gülen, Sema Kırcı´ya çiçek takdim ederek ziyaretleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Bandırma Basketbol Kulübü Başkanı Bora Öziş, Kulübün kuruluş süreci mücadeleleri ve sportif başarılarını Sema Kırcı´ya anlatarak en büyük sıkıntılarının spor salonu olduğunu ifade etti.
Bandırma Basketbol kulübü oyuncularını ve Bora Öziş´i dinleyen Milletvekili Kırcı, salon salonu sıkıntısını çok iyi bildiğini söyleyerek, Spor Bakanı ile bu konuda görüşme yaptığını ve Bandırma´ya kapalıspor salonu yapılması konusunda söz aldıklarını açıkladı.
Kırcı, ayrıca Bandırma Basketbol Kulübünün Bandırma Belediyesi´nin de desteği ile yapmaya çalıştığı kapalıspor salonu için de elinden gelen yardımı yapacağını ifade etti.
Ziyaret sonrasında Fen Lisesi salonuna giden Kırcı, kulübün spor okullarını ziyaret etti. Güner Başaran´ın hocalığını yaptığı okulların çalışması hakkında bilgi alan Sema Kırcı aileler beraber oyunlara iştirak etti. Kırcı, daha sonra Banvitspor´un Pınar Karşıyaka ile yaptığı karşılaşmayı izlemek üzere salondan ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu