Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Kırcı Bandırma Ticaret Borsası´nda

Milletvekili Kırcı Bandırma Ticaret Borsası´nda

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı Bandırma Ticaret Borsası´nı ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı Bandırma Ticaret Borsası´nı ziyaret etti.
Milletvekili Kırcı ziyaret ettiği borsanın laboratuarların da yapılan analizleri izleyip sorular sorduktan sonra, ardından elektronik satış salonunda düzenlenen ihalede satışı izledi.
Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´nın Bandırma Ticaret Borsası´na yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, borsanın çalışmaları hakkında Kırcı´ya bilgi aktardı.
Ürünlerin en iyi değerlerini akredite laboratuar da analiz ederek en iyi fiyatların oluşmasını sağlamaya çalıştıklarını anlatan Sezgin, ?Salonumuzda bulunan Toprak Mahsulleri Ofisinin yetkilileri de satış sırasında belirlenen fiyatların altında kalan gerekli standarda sahip ürüne müdahale fiyatını uygulayarak çiftçimize avantaj sağlıyor. Borsamız ülkemizdeki altyapısını tamamlamış ender borsalardandır. Akredite olmuş hububat laboratuvarı var. Bu özellik üyelerimiz ve üreticilerimiz için bir ayrıcalıktır, Bandırma için bir kazançtır. Değerli çiftçilerimizin emek harcayarak ürettiği ürünlerin değerinde satılması için elimizden geleni yaptık ve yapmaya çalışıyoruz.? diye konuştu.

/resimler/2015-7/7/1143199080347.jpg
Milletvekili Kırcı´da, Bandırma Ticaret Borsası´nın bölge üreticileri için önemli bir kurum olduğunun altını çizdi.
Bu senenin çiftçilerimiz için hayırlı bir hasat yılı olması temennisinde bulunan Milletvekili Kırcı, ?Önemli olan üretilen ürünün hak ettiği değeri alması. Borsa da yapılan donanımlı çalışma ile güvenli bir sistem tesis edilmiş, ürünler hak ettiği değerde satılıyor. Bu konuda Bandırma Ticaret Borsasını tebrik ediyorum. Bölgemizde bilinçli tarım faaliyetlerinin başlamasına katkı sağlayarak önemli bir iş yapmakta. Ürünler bilinçli bir şeklide yetiştirildiğinde hak ettiği değeri de buluyor. Bölgemizde bilinçli tarım yapıldığını görmek gerçekten çok güzel. Bandırma önemli bir tarım bölgesi.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false