Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Milletvekili Kırcı, Borsada

Milletvekili Kırcı, Borsada

?Balıkesir başta olmak üzere tarım topraklarımızı korumalıyız?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Ticaret Borsası´nı ziyaret etti.
AKP Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ile birlikte borsaya gelen Kırcı, burada, elektronik ürün satış salonundaki satışı izledi.
Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) Bandırma Şube Müdürü Suat Ünlü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bandırma Şube Müdürü Osman Sefa Uyar´ın da hazır bulunduğu toplantıda ilk konuşmayı yapan Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Türkiye´nin en kaliteli buğdayının Polatlı ve Bandırma yöresinde yetiştiğini vurgularken, Tarım Bakanlığı´ndan da tarım üretimini artırıcı politikalar beklediklerini belirtti. Bandırma Ticaret Borsası´nın sürekli kendini yenilediğine dikkat çeken Sezgin, ?En geç dört yıl içinde lisanslı depoculuk ve ürün ihtisas borsacılığına geçmeyi hedefliyoruz? dedi.
Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı da konuşmasında, ülkemiz çiftçisinin tüm zorluklarına karşın üretim yapmaya çalıştığını vurgularken, şunları söyledi:
?Balıkesir ilindeki tarım toprağı çok değerli. Çiftçiler, tarımı bilinçli yapmalı, biz siyasetçiler de onlara her çeşit desteği sağlamalı, ürünlerimizi markaya dönüşmesini gerçekleştirmeliyiz. Eski tarım bakanımız, ?Balıkesir´de, Bandırma´da bir karış tarım toprağının betonlaşmasına karşıyım´ demişti. Bu söze ben de katılıyorum. Başta Balıkesir olmak üzere ülkemizdeki tarım topraklarımızı korumalı, sonra da kaliteli üretimi artırmaya çalışmalıyız.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Milletvekili Kırcı Borsada
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli