Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Milletvekili Kırcı Erdek´e doğalgazı anlattı

Milletvekili Kırcı Erdek´e doğalgazı anlattı

Cumartesi günü Erdek´e gelen Kırcı ilçemiz esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, ilçede ziyaret ettiği yerlerde karşılaştığı vatandaşlara doğalgazı anlattı.

Cumartesi günü Erdek´e gelen Kırcı ilçemiz esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´nın ilçe esnafına yaptığı ziyarete, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ile Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Erdek´e getirilmesi çalışmaları başlatılan doğalgazla ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendiren Milletvekili Kırcı´ya, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Doğalgazın bu yılsonu itibariyle Erdek´e geleceğini söyleyen Kırcı, konuyu yakından takip ettiğini belirterek ilçe halkını bilgilendirdi. 

Erdek ziyaretinde Paşalimanı adasınra bulunan Poyrazlı mahallesi Muhtarı Kamil Örnekli ile karşılaşan Kırcı, muhtar Örnekli´den ada hakkında bilgi alırken, Muhtar Örnekli ise Kırcı´yı Paşalimanı adasına davet ederek sorunları bizzat yerinde görmesini istedi.

Muhtar Örnekli´ye adayı ziyaret etme sözü veren Kırcı, Milletvekili Kırcı, karşılaştığı küçük öğrencilerle de sohbet edip derslerinin durumlarını sorarak, çok çalışmalarını istedi.

Gazeteci Göçmen, AKP´li Kırcı´ya ilçenin 2 sorununu aktardı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, ilçemiz esnafına yaptığı ziyarette Gazeteci-Yazar Erhan Göçmen ile karşılaştı.

Gazeteci-Yazar Göçmen, Milletvekili Kırcı´ya, ilçenin var olan sorunlarından ikisini aktardıktan sonra, bu sorunların çözümü konusunda destek istedi.

Gazetecilik ve yazarlık dışında Erdek´te esnaflık yapan Erhan Göçmen, Milletvekili Kırcı´dan, Erdek-Adalar ve Tekirdağ Deniz Hattı Ro-Ro taşımacılığının yapıldığı Erdek Feribot İskelesi´nin Edincik Mahallesi altına taşınarak, Erdek´te şehir içi trafik akışını olumsuz etkilemesinin yanı sıra aşırı gürültü kirliliği yaratan kamyonlardan ilçenin kurtarılmasını istedi.

Göçmen, ikinci sorun olarak ise, Erdek-Bandırma karayolunda araç sürücüleri için tehlike yaratan keskin virajları Milletvekili Kırcı´ya anlatıp, yapılacak viyadüklerle keskin viraj tehlikesinin ortadan kalkabileceği yönünde görüş bildirip, bu konuda Karayolları yetkilileri tarafından yolda incelemeler başlatılmasını talep etti. 

Her iki sorunu not alan Milletvekili Kırcı, kendisiyle paylaşılan bu sorunları değerlendireceğini söyledi.

Daha sonra iki engelli oğlu bulunan Eşit ailesini ziyaret eden Kırcı, Erdek programını 1986 yılında Elazığ´da şehit düşen Teğmen Zafer Bilhan Öztanıl´ın annesi Suzan Öztanıl´a yaptığı ziyaretle noktaladı.

Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli