Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Kırcı orucunu şehit aileleri ile birlikte açtı

Milletvekili Kırcı orucunu şehit aileleri ile birlikte açtı

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve Başkanlık Divanı Üyesi Sema Kırcı Ramazan ayının ilk orucunu Bandırma Kaymakamlığının gerçekleştirdiği organizasyonda şehit aileleri ve gazilere birlikte açtı.

 Bandırma´da yoğun bir programla vatandaşlarla buluşan Kırcı, ?Bizleri Ramazan-ı Şerif´e ulaştıran Rabbimize hamdolsun. Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan´ın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesi? duasında bulundu.
Ramazan ayının ilk gününü Bandırma´da geçiren Kırcı yoğun programında vatandaşlarla buluşup hayırlı ramazanlar diledi. Programında ev ziyaretlerine de yer veren Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´ya, Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.
Sağlıklı yaşama destek için 127 bisiklet
Kırcı daha sonra sağlıklı yaşam ve sağlıklı nesiller yetişmesi amacıyla planlanan program kapsamında Bandırma Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün İmam Hatip Ortaokulu Bahçesinde düzenlediği bisiklet dağıtım törenine katıldı. Kırcı "Sağlık Bakanlığı´mızın ve Milli Eğitim Bakanlığı´mızın ülke çapında yürüttüğü proje kapsamında Bandırma´da sağlıklı yaşama destek için çocuklarımıza 127 bisiklet hediye ettik. Her yaşta sağlık için başta gençlerimiz olmak üzere spora önem vermeleri gerektiğini ifade eden Kırcı " Hareketli bir yaşam tarzı obeziteyle mücadelede küçük yaşlardan itibaren yaşamımıza kazandırılarak yaşamımızın bir parçası haline getirilmeli. Bugün genç kardeşlerimize dağıttığımız bisikletler düzenli spor yapma alışkanlığının gençlerimize kazandırılması adına önemli bir adımdır" dedi.
Yapımı devam eden okul şantiyelerinde incelemelerde bulundu.
Kırcı daha sonra Bandırma İmam Hatip Ortaokulu´nda öğrencilerin gerçekleştirdiği "Oruç Tutuyorum, Harçlığımı Yetim Kardeşime Gönderiyorum" Projesine destek olduk. Kırcı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini kardeşlik ve yardımlaşma ayı Ramazan´da gerçekleştirdikleri bu çalışmadan dolayı tebrik etti. Kırcı ayrıca Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ile Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şantiyelerinde de incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve eğitim yatırımlarının önemine dikkat çeken Kırcı ?Başta Bandırma olmak üzere Balıkesir´de yapılan eğitim yatırımlarını ve çalışmaları dikkatle takip ediyorum ve yetkililerden sıklıkla bilgi alıyorum. Eğitim yatırımları konusunda yaptığımız atılımları geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Meslek Lisesi´nin önümüzdeki eğitim öğretim yılı içerisinde hizmete açılmasını planlıyoruz. Bu yatırımlar önemli bir ihtiyaca yanıt verecek, bu noktada Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman Özkan´a da özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum.? dedi.
"Sporun Gelişmesi İçin Üzerimize Düşeni Yapmaya Kararlıyız"
Kırcı Bandırmaspor Sosyal Tesisleri, İdman Sahası ve 17 Eylül Stadyumunda, Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Yönetim Kurulu ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Hüseyin Elüstü ile birlikte incelemelerde bulundu. Kırcı Bandırma´da sporun her dalında önemli başarılara imza atmak ve başarı grafiğinin devamlılığı için üzerimize düşeni yapmakta kararlı olduklarını ifade etti.

Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli