Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Milletvekili Namık Havutça, yargıya gidecek

Milletvekili Namık Havutça, yargıya gidecek

Kaya The Rock açılışına katılmasına eleştirenlere sert konuştu

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ?Şehitler varken, Erdek´teki diskoda eğlendi? şeklinde hakkında yayın yapan yayın organına ve bu konuda eleştirilerde bulunan AKP Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´e ateş püskürdü. Erdek´teki Kaya The Rock´un açılışına Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın davetlisi olarak gittiğini belirten Havutça, şunları söyledi:
?Eğlence merkezinin açılışında benimle birlikte milletvekili arkadaşım Mehmet Tüm, Bandırma Belediye Başkanımız Dursun Mirza da vardı. Benim yanımda ise eşim, arkadaşlarım Ömer Lütfi Kayalar ve Yalçın Cömert vardı. Onlarla sohbet ettik. Yerimizden ayağa bile kalkmadık. Ne dans ettik, ne oynadık. Bu konuda ucuz politika yapan AKP Erdek İlçe Başkanına şunu söylemek isterim. Bu şehitlerin en büyük sorumlusu, 12 yıldır iktidarda bulunan partinizin, ?Açılım´ adı altında uyguladığı politikalar, kaçak sarayda oturan kişidir. 12 yıldır bu ülkeyi yöneten partinizin, başta IŞİD olmak üzere terörü besleyen politikalarınızdır. Erdek, Güney Marmara´nın turizm merkezidir. Elbette ki, böyle eğlence merkezleri de açılacaktır. Bu yerler, turizmin pırlantalarıdır. Turizm adına da çok rantabl yatırımlardır. Yüzlerce kişi, bu sektörden ekmek yemektedir. Bizler, vatandaşların düğünlerine de katılıyoruz. Bu açılışın da, katıldığımız düğünlerden farkı yoktur. Ülkede milli yas mı ilan edildi ki, bizim, bir eğlence merkezi açılışına katılmamız eleştiriliyor? Şahsımın hedef alınması düşündürücüdür. Demek ki, genel siyasetteki çizgim, bazılarını rahatsız ediyor. Bu çizgimden vazgeçmeye de hiç niyetim yok. Sizden korkan, sizin gibi olsun. Ülkeyi bu duruma getirenleri, kaçtıkları yere kadar kovalayacağım. Sorumluların, Yüce Divan´a gitmeleri için elimden geleni yapacağım.?
Hakkında bu yayınları yapanlar ve kendisine bu saldırılarda bulunanlarla yargıda hesap laşacağını belirten Havutça, ?Onları affetmeyeceğim. Avukatıma talimat verdim. Gereken işlemlere başlayacak? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu