Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Milletvekili Ok´tan gazilere ziyaret

Milletvekili Ok´tan gazilere ziyaret

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, haftada birkaç kez ziyaret ettiği Gülhane Askeri Tıp Akademisine (GATA) bu kez Ankara´da temaslarda bulunan Balya´nın MHP´li Belediye Başkanı Osman Kılıç ile birlikte gitti.

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, haftada birkaç kez ziyaret ettiği Gülhane Askeri Tıp Akademisine (GATA) bu kez Ankara´da temaslarda bulunan Balya´nın MHP´li Belediye Başkanı Osman Kılıç ile birlikte gitti. GATA´da tedavisi devam eden Susurluk´lu gazimiz Samet Kurt´u, yoğun bakım tedavisi süren Bandırma´lı Gazimiz Oğuzhan Işıklı´nın ailesini ve diğer gazilerimizi ziyaret etti. Gazilerimizin durumları hakkında doktorlarından bilgi alan Ok, Samet Kurt´un tedavisinde sona gelindiğini ve birkaç gün içinde taburcu olacağı müjdesini verdi. İlk müdahalesi ve ameliyatı Diyarbakır´da yapılan Oğuzhan Işıklı´nın ise bilinci açık halde yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini ve Salı günü GATA´ da ameliyat edildiği bilgisini verdi.
GATA´daki doktorların ve tüm çalışanların üstün bir gayret ile gazilerimize hizmet verdiğini kaydeden Ok, ?Kamuoyunda ve özellikle sosyal medyada çıkan haberlerin aksine gazilerimizin hiçbir ihtiyacı bulunmamaktadır. Gazilerimizin tek ihtiyacı şuan duadır. Dualarımızı eksik etmeyelim.? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Milletvekili gazilere ziyaret
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli