Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Tüm, 2016´yı kitaplaştırdı

Milletvekili Tüm, 2016´yı kitaplaştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) üyesi Mehmet Tüm, 2016 yılında, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde (TBMM) yaptığı ko-nuşma ve çalışmaları kitaplaştırdı.

Önsözünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun yazdığı kitapta Milletvekili Tüm´ün, mecliste çeşitli konularda yaptığı konuşmalara da yer verildi.
Tüm, kitabının arka kapağındaki yazısında şöyle dedi:
?Ülkemiz, tarihte eşine az rastlanan bir süreci bu dönemde yaşamaktadır. Her gün yitirdiğimiz onlarca canımız, yüzlerce yaralımız yetmezmiş gibi, Gazi Meclisimiz, darbeci gerici anlayış tarafından bu dönemde bombalandı. OHAL gerekçe gösterilerek demokrasimiz yine bu dönemde askıya alındı. Ülkede iktidar olanlar, kanı durdurmak yerine, ülkeyi tek adama teslim etme yarışına bu dönemde girdi. Aydınlar, gazeteciler, siyasetçiler, yazarlar, farklı kesimin inanç önderleri, yani özgürlük ve demokrasi adına mücadele veren, iktidarı uyaran kim varsa yine bu dönemde tutuklanarak cezaevlerine konuldu. Biz, tüm bu olumsuz koşullara karşın, halkımızdan aldığımız temsil yetkisini, yine halkımız adına kullanmaktan asla geri durmadık ve durmayacağız.?

Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli