Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MİLLETVEKİLİ ADAYI KARABACAKOĞLU;

MİLLETVEKİLİ ADAYI KARABACAKOĞLU;

"14 MAYIS SEÇİMİNİ BİR REFERANDUM OLARAK GÖRÜYORUM.”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir altıncı sıra milletvekili adayı Fatma Sibel Karabacakoğlu, “Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 14 Mayıs’ta, ilk turda seçileceğini düşünüyorum” dedi. 
Balıkesir ilindeki 20 ilçeyi gezdiğini ve vatandaşların “değişim” isteğini gördüğünü belirten Karabacakoğlu, şunları söyledi:
“Balıkesir listesinde, altıncı sıra adayıyım ama birinci sıra adayıymışım gibi yoğun bir çalışma içindeyim. 14 Mayıs günü, iktidara geleceğimize inanıyorum. Daha sonra ülkemizi aydınlık günler bekliyor. Türkiye artık baskı rejimi, kin ve şiddet siyasetinden kurtulacak. 14 Mayıs seçimini bir referandum olarak görüyorum.”
BEREKETLi’YE DİKKAT!
Bereketli Mahallesi’ndeki seçim çalışmaları sırasında ilginç bir olayla karşılaştığını vurgulayan Karabacakoğlu, şunları aktardı:
“Bu mahallede, 30-40 dolaylarındaki depremzede çocuğa, bir imamın ders verdiğini belirledik. 5 veya 6. sınıf öğrencileri olan bu çocuklarımız, okula gitmiyorlardı. Bunun araştırılması gerekiyor. Konuyla Ece Başaran’ın başkanlığındaki Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de ilgileniyor.”
 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı