Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Milletvekili Aydınlıoğlu Gönende…

Milletvekili Aydınlıoğlu Gönende…

Göneni ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Aydınlıoğlu, Gönenin 10 kat büyüdüğünü itiraf etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınoğlu hafta içinde Gönen`eydi.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve AKP İlçe Başkanı Bıyık`ı makamlarında ziyaret eden Aydınlıoğlu, ilçede devam eden yatırımları dolaşıp, çalışmaları izledi.
Belediyecilikte Gönen`in Balıkesir`de örnek olduğunu söyleyen Aydınlıoğlu, Başkan Yakar`ı çalışmalarından dolayı kutladı.
Aydınlıoğlu "Gönen, 7-8 yıl içinde on kat büyümüş, gelişmiş. Gönen`de örnek bir belediyecilik var" derken, Cumhurbaşkanı Gül`ün Balıkesir`in de aralarında bulunduğu 13 ilin büyükşehir yasa tasarısını onaylamasını "Balıkesir büyükşehir olmayı hak etti ve büyükşehrin en çok yakıştığı illerden biri Balıkesir olacak" dedi.
Gönen`deki yatırımları inceleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ı ziyaret etti. 7-8 yıl içerisinde Gönen`in on kat büyümüş olduğunu bildiren Aydınlıoğlu, "Belediye Başkanımız Hüseyin Yakar`ı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Gönen`de, Balıkesir`e örnek olacak belediyecilik yapılıyor. Gönen Belediyesinin ve belediye başkanımızın çalışmalarından gurur duyuyoruz" dedi.
Balıkesir`in de aralarında bulunduğun 13 ilin büyükşehir yasa taslağının Cumhurbaşkanı Gül tarafından onaylanmasından da bir Balıkesir`li olarak mutluluk duyduğunu ifade eden Aydınlıoğlu, "Balıkesir, nüfusuyla coğrafyasıyla, sanayisi ve ekonomisiyle büyükşehir olmayı hak etmiş bir il. Büyükşehrin en fazla yakışacağı il Balıkesir olacak" dedi.
Büyükşehirle birlikte Balıkesir`in gelirinin önemli ölçüde artacağının da altını çizen Aydınlıoğlu, "Gönen`in de iller bankasından alacağı pay iki kat artacak, gelirin olması, hizmet ve yatırımların artması demektir. Köyde yaşayan insanlarımız, belediye hizmetlerinden faydalanacak" derken, belde belediyelerin kapatılmasıyla ilgili de "AK Parti, Balıkesir`i oy uğruna büyükşehir yapmıyor. AK Parti hükümeti bugüne kadar milletimizin aleyhine olan işlere imza atmadı. Büyükşehir, Balıkesir`in ilçelerinin sosyo ekonomik olarak gelişmesi, daha kaliteli hizmetin gitmesi demek. Köylerin ana yolları büyükşehir belediyesi tarafından köy içleri de bağlı oldukları belediyeler tarafından yapılacak. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız, belediye hizmetlerinden faydalanacak. Belediye başkanları köylere de gidecek" diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli