Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Aydınlıoğlu sel bölgesinde

Milletvekili Aydınlıoğlu sel bölgesinde

AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu, devletin yaraları saracağı sözünü verdi.

AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu, devletin yaraları saracağı sözünü verdi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit Körfez Bölgesinde sel felaketini öğrenir öğrenmez uçakla Ankara`dan Edremit`e geldi.
Sel yaşanan bölgeleri gezen Milletvekili Aydınloğlu, felaketin çok büyük olduğunu söyledi.
"Akşamdan bu yana dakika dakika Balıkesir Valisi ile Edremit Kaymakamından afetle ilgili bilgi aldığını kaydeden Aydnlıoğlu "Bugün`de Edremit`e geldim. Hasar tespit çalışmaları sürüyor. Devletin bütün kurumları alarmda. Can kaybının olmaması sevindirici. Devletimizin bu yaraları saracağından kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. 
Aydınlıoğlu, beraberinde AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak, AK Parti Gömeç İlçe Başkanı Eşref Uslu ve partilerle beraber sel felaketi yaşanan bölgesinde yaptığı inceleme sırasında Hamdiye Mahallesi 530. Sokaktaki bir apartmanda mahsur kalanların olduğunu öğrenince, Edremit Kaymakamı Osman Tunç`u aradı. Kaymakam Tunç`a telefonda, Milletvekili Aydınlıoğlu, "Burada mağdur insanlar var. Genelde doktorlar kalıyormuş. Gün boyu çıkarmıyorlar yardımcı olalım" dedi.
Tunç, hemen mahsur kalanların kurtarılacağını belirtti. Aydınlıoğlu, Edremit`ten sonra Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk beldelerinde incelemelerde bulundu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli