Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Milletvekili Canbey, üniversite öğrencilerinin yanında

Milletvekili Canbey, üniversite öğrencilerinin yanında

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, “Üniversite eğitimi için Balıkesir’e gelen gençler kendilerini yalnız hissetmesinler. Hiçbir öğrencimizi mağdur etmeyeceğiz. Üniversiteli gençler geleceğimiz. Onların derdi bizim

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, “Üniversite eğitimi için Balıkesir’e gelen gençler kendilerini yalnız hissetmesinler. Hiçbir öğrencimizi mağdur etmeyeceğiz. Üniversiteli gençler geleceğimiz. Onların derdi bizim derdimiz” dedi.
Balıkesir’e gelen öğrencilerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Canbey, “Balıkesir’in imkanlarınızı onlara sunuyoruz. Geleceğimiz olan eğitim gönüllüsü gençlerimizin dertleriyle dertlenecek, onlara gurbeti hissettirmeyeceğiz inşallah” diye konuştu.
ÖĞRENCİLERLE BULUŞMA
Canbey, üniversite eğitimi için Balıkesir’e gelen öğrencilerin ağırlandığı Gazi Mustafa Kemal Uygulama Oteli’nde düzenlenen kahvaltıda öğrencilerle buluştu. Buradaki programa Milletvekili Canbey’in yanı sıra Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Karesi Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü de katılarak öğrencilerle sohbet ettiler. Milletvekili Canbey, Balıkesir olarak üniversiteli gençleri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ve gençlerin sohbetine doyum olmadığını belirterek, “Gençler bizim geleceğimiz. Onların derdi, bizim de derdimiz. Balıkesir olarak yanlarındayız” dedi.
HİÇBİR ÖĞRENCİ MAĞDUR OLMAYACAK
Balıkesir’de üniversiteyi kazanan ve barınma zorluğu yaşayan hiçbir öğrenciyi mağdur etmeyeceklerinin altını çizen AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’de üniversiteyi kazanan ve barınma konusunda zorluk yaşayan gençlerin Uygulama Oteli’nde konuk edildiklerine işaret ederek, “Bugün, otelimizde kalan gençlerimizi ziyaret ettik. Hal hatırlarını sorduk. Bunun gibi çeşitli yerleri öğrencilerimizin hizmetine sunduk. İlgili tüm kurumları ve belediyelerimizi onlar için seferber ettik. Balıkesir’de hiçbir üniversite öğrencisini mağdur etmeyiz” diye konuştu.
Ardından Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Mustafa Canbey, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Canbey, burada şu açıklamayı yaptı:
“Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldik. Daha önce otel inşaatı ve okulun ihtiyaçları için mart ayında 3 milyon liralık bir ödenek çıkartarak destek olduğumuz okulumuzun bugün yetiştirdiği öğrencilerle ve açtığı uygulama oteliyle, barınma konusunda zorluk yaşayan öğrencilere ev sahipliği yapması bizi çok memnun etti. Balıkesir’imizde yaptığımız eğitim yatırımları artarak sürecek. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gençlerimiz için daha çok çalışmayı sürdüreceğiz.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli