Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Canbey üretici ile güç birliği yaptı

Milletvekili Canbey üretici ile güç birliği yaptı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, pirinci ile ünlü Gönen'de üreticinin çeltik hasadı mutluluğuna ortak oldu. Tarlada Biçerdöver koltuğuna oturan Canbey, çiftçilere bereketli hasat diledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, pirinci ile ünlü Gönen'de üreticinin çeltik hasadı mutluluğuna ortak oldu. Tarlada Biçerdöver koltuğuna oturan Canbey, çiftçilere bereketli hasat diledi. 
Gönen'de esnaf, vatandaş ve parti teşkilatı ile de bir araya gelen Canbey, "Balıkesir için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.  
AK Parti Gönen İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek programlarına başlayan Canbey, partilileri ile sohbet etti. 
Ardından İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden ve teşkilat mensupları ile Sarıköy Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Canbey, "Çalışkan ve emektar esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Hemşerilerimizle sohbet ederek dertlerini dinledik. Biz bu memleketin sevdalısıyız. Balıkesir’imiz için, Gönen’imiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 
Ahilik Haftası nedeniyle Sarıköy Mahallesi’nde Sarıköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Canbey, “Ahilik haftası nedeniyle; birlik, beraberlik ve dayanışma kültürüyle ahilik geleneğini sürdüren esnaflarımıza zor zamanlarında yardımcı olan Gönen Sarıköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek, Başkan Ali Balaban ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaflarımızın konuları üzerine sohbet ettik.” dedi. 
Son olarak Kavuzoğlu Tarım Fabrikası’nı ziyaret eden Canbey, üretim tesisinde incelemelerde bulundu. 
Sık sık traktörün başında görmeye alıştığımız Milletvekili Canbey, bu kez biçerdöverin koltuğuna oturdu. Sarıköy Mahallesi’nde çiftçilerin çeltik hasadına katılan Canbey, “Köklü kültürümüzün ‘ana’ olarak adlandırdığı vatan toprağını işleyen, alın teriyle üreten çiftçimizin hasat mutluluğuna ortak olduk. Gönen Sarıköy’de çiftçilerimizle birlikte çeltik hasadı yaptık. Alın teriyle çalışarak helal rızık için çalışan tüm çiftçilerimize bereketli hasatlar diliyorum.” dedi. 
Balıkesir için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Canbey, “Gönen İlçemizde çok verimli programlar geçirdik. Gönen Balıkesir’imizin en güzel ilçelerinden bir tanesi. Bu güzel ilçemize layıkıyla hizmet etmek için çalışmalarımız sürecek. Ayrıca Gönen için yorulmadan çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza emekleri için teşekkür ediyoruz. ” diye konuştu.                Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false