Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Canbey, zeytin silkeledi mandalina topladı

Milletvekili Canbey, zeytin silkeledi mandalina topladı

Saha performansıyla adından sıkça söz ettiren AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’i, bir gün tarlada, bir gün bağda, bir gün traktör üstünde, bir gün biçerdöverde, bir gün yaşlılarla, bir gün gençlerle kısaca Balıkesir’

Saha performansıyla adından sıkça söz ettiren AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’i, bir gün tarlada, bir gün bağda, bir gün traktör üstünde, bir gün biçerdöverde, bir gün yaşlılarla, bir gün gençlerle kısaca Balıkesir’in her yerinde ve her kesiminde görüyoruz. 
Önceki gün Zeytin Festivali yapılan Ayvalık’ta zeytin hasadı yapan Milletvekili Canbey, dün de Havran’da gençlerle mandalina hasadına katıldı. 
Ayvalık ve Havran ziyaretlerini değerlendiren Milletvekili Mustafa Canbey, “Balıkesir özellikle tarım ve hayvancılık sektörüne verdiği katkılarla ülkemizin en stratejik şehirlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Biz de siyasiler olarak şehrimize bu yönde katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Bereketli toprağında her türlü ürünün yetiştiği lezzet durağı Balıkesir’imizde her gün yeni bir hasat yapılıyor tüm üreticilere bereketli kazançlar diliyorum.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı