Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Havutça Hükümet, Gırtlağına Kadar Yolsuzluk Batağında

Milletvekili Havutça Hükümet, Gırtlağına Kadar Yolsuzluk Batağında

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bugün, ülkemizde gırtlağına kadar yolsuzluk batağına batmış bir hükümet bulunmaktadır. Bu olay, demokrasi ve sistem adına kaygı vericidir. Bu hırsızlığın hesabı mutlaka sorulmalıdır

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, "Bugün, ülkemizde gırtlağına kadar yolsuzluk batağına batmış bir hükümet bulunmaktadır. Bu olay, demokrasi ve sistem adına kaygı vericidir. Bu hırsızlığın hesabı mutlaka sorulmalıdır" dedi. Son yolsuzluğun 276 milyar doları bulduğunu öne sürüldüğüne dikkati çeken Havutça, "Hâlen ülkemizde yaşayan vatandaşların % 80`i açlık ve yoksulluk sınırında yaşamaktadır. Ülkemiz, çalışanlar açısından da bir köle cenneti durumuna gelmiştir" diye konuştu. 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve birinci derecede yakınlarını, 2002 yılında iktidara geldikleri günlere ve bugüne ait mal varlıklarını açıklamaya çağıran Havutça, önümüzdeki yerel seçimlerden başlamak üzere AKP`nin çökme sürecine gireceğini öne sürerken, şunları söyledi:
"Bu seçimleri başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere Bandırma, Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Kepsut, Susurluk, Balya ve Gönen`de mutlaka kazanacağız. Balıkesir Karesi`de yapılacak seçimden de çok umutluyum."
Önder Balıkıçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false