Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Havutça, köylerimizde

Milletvekili Havutça, köylerimizde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ilçemize bağlı Karşıyaka beldesi ve Çayağzı (Şahinburgaz) Köyüne ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ilçemize bağlı Karşıyaka beldesi ve Çayağzı (Şahinburgaz) Köyü`ne ziyarette bulundu. Belde sâkinleri ve köylülerle görüşen Havutça, sorunlar hakkında bilgi aldı. Havutça, bir süre önce trafik kazası geçiren Çayağzı Köyü Muhtarı Muammer Kaypak`a da "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.
Milletvekili Namık Havutça, CHP Erdek İlçe Başkanı Hüseyin Sarı ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Çetin Şahin ile birlikte katıldığı belde ve köy ziyaretleri hakkında da, TBMM`nde açıklamalarda bulundu.
Ülkemizdeki son gelişmeleri de değerlendiren Havutça, AKP Hükümeti`nin, "sıfır sorun" iddiası ile yola çıktığı dış politikada sürekli sorun yaşadığını öne sürerken, şunları söyledi: "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizi, Suriye ile savaşın eşiğine getirdi. Halkımız, savaş istemiyor. Savaş, yıkımdır. ABD`nin, emperyalizmin çıkarlarını savunan (BOB) eşbaşkanı Erdoğan, ne oldu da, bir yıl içinde Suriye ile savaşın eşiğine getirdi, Türkiye`yi? Başbakan, bununla da yetinmiyor. Ülkemizde, toplumu ayrıştırıcı, kindar ve dindar bir dil kullanarak, toplumu geren, kamplara bölen bir politika ile hareket ediyor. Türkiye`nin, halkın gündemi bu değil, sayın Başbakan. Türkiye`nin, halkın gündemi, akşam, evine giderken alın teriyle kazandığı parasıyla çocuklarının aşını götürebilmek, onları huzur içinde büyütüp, okutabilmek, yarın endişesi, işsiz kalır mıyım kaygısı yaşamadan, ya da zeytinimi, ürünümü, sütümü satabilecek miyim kaygısı duymadan yaşam sürebilmektir" dedi.
Havutça, Cumhuriyet`in kurucusu CHP`nin, ulusal birlik ve bütünlüğün güvencesi olduğunu, gelecekte sevgi ve barışın diliyle iktidarı yöneteceğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı