Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Milletvekili Subaşı, Edremit’te gönüllere dokundu

Milletvekili Subaşı, Edremit’te gönüllere dokundu

AK Parti’nin, Edremit’te ‘Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız’ isimli çalışmalarına katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, sabah başladığı programı, gecenin ilerleyen saatlerinde tamamlarken gönüllere girm

AK Parti’nin, Edremit’te ‘Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız’ isimli çalışmalarına katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, sabah başladığı programı, gecenin ilerleyen saatlerinde tamamlarken gönüllere girmeyi başardı. 
Her gece aralıksız olarak ilçenin farklı mahallelerinde çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, çalışmalarına milletvekillerini de dahil ediyor. AK Partili Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Edremit ziyareti programına, Akçay Dumanlıkent Mescidi’nde başladı. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve teşkilat görevlilerinin katıldığı programda, din görevlileri ve mahalle sakinleriyle görüşmeler yapan Subaşı, sorun, istek ve önerileri dinledi. 
Milletvekili Subaşı, daha sonra Akçay merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Program, ev ziyaretleriyle devam etti. Milletvekili Subaşı ve AK Parti heyeti, farklı mahallelerde ikamet eden gazi, engelli, yaşlı, kimsesiz kişilere, yakınları vefat edenlere ve bebekleri doğanlara evlerinde geçmiş olsun ziyaretleri, taziye ziyaretleri ve hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren çat kapı ev ziyaretlerinin ardından, Cumhuriyet Mahallesi’nde kıraathane ziyareti yapan Subaşı, AK Parti İlçe Kadın Kolları’nın Cumhuriyet Mahallesi İstişare Toplantısı’na katıldı. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli