Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Milletvekili Tülay Babuşcudan ev ziyareti

Milletvekili Tülay Babuşcudan ev ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, Balıkesirde mahalle ziyaretlerinde bulunup, vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, Balıkesir`de mahalle ziyaretlerinde bulunup, vatandaşların sorunlarını dinledi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, Ankara`daki yoğun gündemden arta kalan günlerde seçim bölgesi Balıkesir`de ev ziyaretlerinde bulunuyor.
Geçtiğimiz gün Balıkesir`de Yıldız Mahallesinde bir vatandaşın evini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip sorularını cevapladı.
Yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını dile getiren Babuşcu, "Hizmet noktasında zamanla yarışarak zamanı en iyi şekilde verimli kullanmaya çalışıyoruz. Ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızın isteklerini, öngörülerini yakından dinliyoruz. Gayretimiz ve çabamız bütün Balıkesir ve halkımız içindir" dedi.
Halkla iç içe olmayı ilke edindiğini kaydeden AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. 
Milletvekili Babuşcu`nun ev ziyaretlerinde ev sahibinin yanı sıra mahalle sakinlerinden de kalabalık bir grup katılıyor. 
Sohbet havasında geçen ziyarette mahalle sakinleri ve aileler AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu`nun ziyaretinden memnun kaldıklarını evlerinde misafir etmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ediyor. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli