Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Milletvekili Tülay Babuşçu yılın siyasetçisi seçildi

Milletvekili Tülay Babuşçu yılın siyasetçisi seçildi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu yılın siyasetçisi seçildi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu yılın siyasetçisi seçildi.
Genç Bürokrat Dergisi, Birlik Vakfının katkılarıyla 2014 yılın siyasetçi ve bürokratlarını seçti.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, yılın siyasetçisi dalında ödüle layık görüldü.
Genç Bürokrat Dergisi tarafından her yıl gerçekleştirilen yılın siyasetçi ve bürokratları ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Törene eski yeni milletvekilleri, bakan yardımcıları, müsteşar, genel müdür düzeyinde birçok bürokrat, iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda tanınmış isimler ile davetliler katıldı.
Sunumunu Genç Bürokrat Dergisi İdari Koordinatörü Derya Ölmez ve Genel Yayın Yönetmeni Koray Tümay’ın yaptığı ödül töreni, görkemli bir açılışın ardından müzik dinletisi ile devam etti. Ankara Birlik Vakfı Başkanı Muhittin Bal ve Genç Bürokrat Dergisi imtiyaz sahibi Mehmet İrmeşe kürsüye gelerek açılış konuşması yaptı.
Açılış konuşmasının ardından kürsüye AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu davet edildi.
Milletvekili Babuşcu, konuşmasına selam olsun yeni Türkiye’nin genç bürokratları diyerek başladı.
Yeni Türkiye ile artık dünya sahnesinde boynu dik, gururlu, ezilmeyen ve kimseyi ezmek zorunda kalmayan hatta ezilenlerin yanında olan, kendisi ile barışık, kendi kültürü olan ve bu kültürü ile yönetimini belirleyen, kısacası yeniden kendisi olan yeni Türkiye Cumhuriyetini selamlıyorum diyerek konuşmasını sürdüren Babuşçu, “Yeni Türkiye’nin yeni gençlerine soruyorum. Cevaplarından sızan ışık, yeni Türkiye inancının hayal olmadığının en büyük delilidir. “Bizim bir hedefimiz var. Büyük Türkiye hedefi. Bu hedefe işçisiyle, memuruyla, bürokratıyla, siyasetçisiyle ve en önemlisi milletimiz ile hep birlikte el ele ulaşacağız:” dedi.
Yılın siyasetçisi ödülünü kendisine layık görenlere teşekkür eden Babuşçu, “Yılın siyasetçisi ödülünü yeni Türkiye yolunda dava ve yol arkadaşları adına aldığını ifade etti.
Ödül gecesi, AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu’yla, tüm bürokratlar ve davetlilerin bol bol hatıra fotoğrafı çektirmesiyle devam etti.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı