Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Milletvekili Uğur Ak Parti ve Belediyeyi ziyaret etti

Milletvekili Uğur Ak Parti ve Belediyeyi ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, Mehmet İlgenin cenaze törenine katılmak üzere ilçemize geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, Mehmet İlgen`in cenaze törenine katılmak üzere ilçemize geldi.
Başbakan Erdoğan`ın kız kardeşinin kayınpederi Mehmet İlgen`in vefatı nedeniyle Erdek`te düzenlenen cenaze törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, İlgen ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Cenaze töreni nedeniyle Erdek`te bulunan Milletvekili Uğur, parti teşkilatını da ziyaret etti. 
Yeni atanan parti ilçe başkanı ve yönetim kurulunu kutlamayı ihmal etmeyen Uğur`un parti binasındaki sohbeti çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. AKP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Uğur`un parti binasına yaptığı ziyareti fırsat bilen AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay, Erdek İlçesi ile köyleri kapsayan sorunlar hakkında Uğur`a brifing verdi. Brifingin sonunda, İlçe Başkanı Onay, sorunların çözülmesi ve azaltılması için kendilerine destek olunmasını istedi.
Partisinin Erdek İlçe Başkanı Onay`a her konuda yardımcı olacağı sözünü veren Uğur`un son durağı Erdek Belediyesi oldu.
Uğur, daha sonra beraberinde AK Parti Erdek İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Erdek Belediyesi`ne geçerek bir süre Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`la görüştü.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false