Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Milli Eğitim´de yıl sonu töreni

Milli Eğitim´de yıl sonu töreni

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nden başarıya alkış!

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, yıl sonu ödül töreni düzenlendi. Öğretmenevi önünde gerçekleşen törende, sona eren 2015-2016 eğitim-öğretim yılında, eğitim-öğretimin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerde başarı sağlayan okullar ve öğrenciler ödüllendirildi.
Törenin açılış konuşmasını yapan Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, eğitim-öğretimin vazgeçilmez bir parçası olan sosyal ve kültürel etkinlikler açısından yoğun ve başarılı bir yılı geride bıraktıklarını vurgulayarak, öğrenci ve öğretmenleri kutladı.
Ardından, ?Beyaz Bayrak? almaya hak kazanan İstiklal ve Ocaklar ilkokulları, Karşıyaka Ortaokulu, Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu müdürlerine bayraklarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan verdi. Bunu, ?Sağlık Bakanlığı-Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde, ?Türkiye Sağlıklı Beslenme, Hareketli Hayat Programı Projesi? kapsamında öğrenci ve okullara toplam 36 bisikletin, Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Ekiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdem Eren tarafından verilmesi izledi.

Tören, DYNED İngilizce Dili Eğitim Programı, Bilimin Karesi Projesi, TEOG-2 sınavında ilk üç dereceyi elde eden Nerime Yüksel Ortaokulu´ndan Mert Mertoğlu ve Fatma Sıla Yazar ve 18 Eylül Ortaokulu´ndan Egemen Örnekli, ?3 ayda 3 şair, 3 dinleti? etkinliğinde görev alan öğretmen ve öğrenciler ile eğitim-öğretim yılı içinde, geleneksel çocuk oyunlarında, ?Kaleli Yakan Top? etkinliğinde görev alan beden eğitimi öğretmeni Ali Ogün Erdemir ve takım öğrencilerinin ödüllendirilmesiyle sona erdi.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Milli Eğitim sonu töreni
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli