Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Milli İradeye Saygı Platformu Başkan Uğur´a teşekkür etti

Milli İradeye Saygı Platformu Başkan Uğur´a teşekkür etti

"Balıkesir Milli İradeye Saygı Platformu" üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u makamında ziyaret etti.

Balıkesir´de yaklaşık 120 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) tarafından oluşturulan Balıkesir Milli İradeye Saygı Platformu´nu temsilen bir heyet Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u ziyaret etti. Başkan Uğur´u makamında ziyaret eden Platformun İcra Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi´nin 15 Temmuz darbe girişimi ardından başlayan Demokrasi Nöbetleri´ne verdiği destekten ötürü Başkan Uğur´a teşekkür ettiler.
Platform adına konuşan Memur-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Ahmet Gür, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Demokrasi Nöbetleri´nde en büyük desteği veren kurum olduğunu dile getirdi.
Başkan Uğur´a desteklerinden ötürü teşekkür eden Gür, ?Türkiye hassas bir süreçten geçiyor. Bu süreçte hem geçmiş olsun demek için, hem de bu süreçte gösterdiğiniz üstün gayretten dolayı STK´lar olarak teşekkür etmeye geldik. Bizde STK´lar olarak Milli İradeye Saygı Platformu adı altında toplandık, İcra Kurulumuz ile birlikte sizleri ziyaret ettik. Bu şerden bir hayır çıkartıp ülke olarak daha da büyüyeceğiz.? diye konuştu.
Balıkesir Milli İradeye Saygı Platformu üyelerine teşekkür eden Başkan Uğur, 15 Temmuz darbe girişiminin, halkın darbesine dönüştüğünü belirterek, ?Ben bunu çağ açıp çağ kapatmaya benzetiyorum. Fatih Sultan Mehmet´in 1453´e İstanbul´u fethi ile nasıl çağ açı çağ kapadıysa, 15 Temmuz´da bu sefer milletimiz bir çağ açıp, çağ kapattı. Yeni Türkiye´nin temelleri şimdi atılıyor? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli