Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Milli Savunma Bakanı STK temsilcileri ile buluştu

Milli Savunma Bakanı STK temsilcileri ile buluştu

Millî Savunma Bakanı Fikri Işık, Balıkesir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin ardından sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Salih Tozan Kültür Merkezi´ndeki toplantıya Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, çeşitli dernek, sendika ve kuruluşların başkan ve yöneticileri katıldı.
Programda ilk olarak Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur bir değerlendirme konuşması yaptı. Uğur, "Yarınların daha güçlü Balıkesir´i, daha güçlü Türkiye´si için yatırımlarımızı aralıksız sürdürmeye, birlikte büyümeye devam edeceğiz? dedi.
Vali Ersin Yazıcı ise programda yaptığı konuşmalarında, yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu bu milleti demokrasi ve hürriyet aşkından, gelişme ve kalkınma azminden hiç kimsenin geri döndüremeyeceğini söyledi.
Son olarak kürsüye çıkan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ise konuşmasında, 15 Temmuz darbe girişiminden tam 39 gün sonra 24 Ağustos 2016´da Fırat Kalkanı harekatının başladığını ve başarıyla sürdürüldüğünü hatırlattı.
Işık, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: ?Birileri Türk Ordusunu güçsüz göstermekle maalesef kendi siyasi emellerine ulaşmayı hesap ediyor. Ama bu milletin her ferdi gerektiğinde kadınıyla, erkeğiyle askerdir. Millet 15 Temmuz gecesi iradesine, seçtiği Cumhurbaşkanı´na, TBMM´ne, Başbakanı´na ekonomisine ve kendi bağrından çıkan, ´Peygamber Ocağı´ olarak gördüğü Türk Silahlı Kuvvetleri´ne de sahip çıkmıştır." diye konuştu.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Vali Ersin Yazıcı ve beraberindekiler, bu toplantının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı´na ait İşbir Jeneratör´de ve Astsubay Meslek Yüksekokulu´nda incelemelerde bulundu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı