Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Milli Eğitim Müdürü Ceylan Bandırmadaydı

Milli Eğitim Müdürü Ceylan Bandırmadaydı

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ömer Ceylan, kendisini ziyaret eden eğitim camialarına iade-i ziyarette bulunmaya başladı.

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ömer Ceylan, kendisini ziyaret eden eğitim camialarına iade-i ziyarette bulunmaya başladı. Ceylan gittiği Bandırma`da, Bandırma Anadolu Lisesi Müdürü Çağlar Torunler`i ziyaret etti. Bu hafta sonuna kadar iadeyi ziyaretlerini tamamlayacağını söyleyen Ceylan, eğitimle ilgili çalışmalardan vakit kaldıkça iadeyi ziyarette bulunduğunu belirtti.
Ceylan, devamında şunları söyledi:  " Geçtiğimiz günlerde Erdek`te okul müdürleriyle bir değerlendirme toplantısı yaptık. Bu toplantıda eğitim ve öğretim çalışmalarımızda önümüzdeki dönemler için neler yapabiliriz, eksikliklerimiz neler gibi okul müdürlerimizle karşılıklı olarak bilgi alış verişlerinde bulunduk. Okullarımız hakkında bilgiler aldım. Çözümler konusunda hep birlikte çalışarak birlikte başarıyı düşünüyorum. Yaklaşık 300 öğretmenim ve 3900 öğrencimle birlikte çalışarak başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı