Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan: Erdeke, sistemi oturmuş bir eğitim-öğretim bırakıyorum

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan: Erdeke, sistemi oturmuş bir eğitim-öğretim bırakıyorum

Millî Eğitim Bakanlığının, tedviren görevlendirme yoluyla hizmet veren Milli Eğitim Müdürlerini, aslen bulundukları yerlere gönderme kararına paralel olarak Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan da, Çanakkalenin Ezine ilçesi Milli Eğitim....

Millî Eğitim Bakanlığı`nın, tedviren görevlendirme yoluyla hizmet veren Milli Eğitim Müdürlerini, aslen bulundukları yerlere gönderme kararına paralel olarak Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan da, Çanakkale`nin Ezine ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. 2004 yılından bu yana görev yaptığı Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, önümüzdeki günlerde ayrılacak olan İzmir Yüksek İslâm Enstitüsü mezunu 16 yıllık eğitimci, 9 yıllık yönetici Hasan Aslan, şunları söyledi: "Benden önce bu görevde bulunan değerli ağabeyim Ahmet Değirmenci`den aldığım bayrağı daha üstlere taşımak amacıyla elimden geleni yaparak, başarılı olduğuma inanıyorum. Bugün, Erdek`teki okulların fiziki durumları çok iyidir. Şu anda ilçemizde ilköğretim okulu binasına gereksinim bulunmuyor.
Sadece bir meslek lisesine gereksinim var. Bakanlığımızın kararı ile ülke genelinde 2014 yılına dek tüm genel liselerin lağvedilmesi uygulamasına paralel şekilde Erdek Lisesi`nin bulunduğu binanın da Ticaret Meslek Lisesi`ne dönüştürülmesinin alt yapı çalışmalarını gerçekleştirmiş bulunuyoruz." Yapımı süren 100 öğrenci kapasiteli anaokulu binasının da ekim ayı içinde tesliminin gerçekleşeceğine dikkati çeken Aslan, şu değerlendirmede bulundu: "Erdek`te sistemi oturmuş bir milli eğitim bırakıyorum. İlçemizdeki eğitim-öğretimin kalitesi çok yüksektir. Hâlen ilçemiz, eğitim-öğretim kalitesi açısından, Balıkesir ilinde, Bandırma`dan sonra ikinci sıradadır. Bu başarılı çizgiye tüm eğitim camiamızın birlik ve beraberlik içinde kenetlenmesi sonucunda ulaştık. Bu arada değerli Erdeklilerin de büyük desteğini gördük. Başta ilçemiz yöneticileri olmak üzere eğitim-öğretime destek veren herkese yürekten teşekkürü bir borç biliyorum." 25.12.1967 yılında Gönen`de doğan Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Hasan Aslan`ın Ezine İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü`ne atanmasının ardından Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yine Ezine İlçesi Milli Eğitim Müdürü, Çanakkale Ayvacık ilçesi doğumlu Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Ömer Ceylân gelecek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli