Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Milli Eğitim Müdürüne veda yemeği

Milli Eğitim Müdürüne veda yemeği

Milli Eğitim Bakanlığının, müdürlerin görevlendirme sistemine son vermesi nedeniyle, Erdek Milli Eğitim Müdürlüğünden, Çanakkale-Ezine Milli Eğitim Müdürlüğüne gitmek zorunda kalan Hasan Aslana, milli eğitim çalışanları tarafından veda yemeği...

Milli Eğitim Bakanlığı`nın, müdürlerin görevlendirme sistemine son vermesi nedeniyle, Erdek Milli Eğitim Müdürlüğü`nden, Çanakkale-Ezine Milli Eğitim Müdürlüğü`ne gitmek zorunda kalan Hasan Aslan`a, milli eğitim çalışanları tarafından veda yemeği düzenlendi.
Yemeğe Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Garnizon Komutanı Dr. Dz. Albay İskender Tunasoylu, Merkez Komutanı Dz. Alb. Necmettin San, bürokratlar, ilçemiz okullarında görev yapan müdürler, öğretmenler ve basın temsilcileri katıldı.

Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde konuşan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek`e kaymakam olarak atandığı günden bugüne kadar yaklaşık 2 yılı aşkın bir süredir birlikte çalıştığı Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan`la güzel birliktelik sergilediklerini anlattı. Kaymakam Kaygısız, kaymakam vekili olarak ilk görev yerinin Çanakkale ili olduğu konuklara anlatıp o bölgeyi çok yakından tanıdığını söyledi. Sayın Aslan`ın görev yapacağı Ezine`nin güzel bir yöre olduğunu belirten Kaygısız, "Öncelikle veda yemeklerini yapan Erdek Öğretmenevi personelini kutlarım. Bu akşam burada bulunanların çoğu memur oldukları için veda yemeklerinin yabancısı değilsiniz. Veda yemekleri olmasaydı, dost sayımız çok az olurdu. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aslan`a yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi. Konuşmanın ardından Kaymakam Kaygısız tarafından Hasan Aslan`a başarı plaketi, Kaymakam Kaygısız`ın eşi tarafından da Aslan`ın eşine bir buket çiçek demeti sunuldu.
Kaymakam Kaygısız`dan sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan, 12 yıl önce geldiği Erdek`te 8 yılını İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ifa ettiğini belirtti. Personeli ile uyum içinde çalışmaya özen gösterdiğini dile getiren Aslan, veda gecesinde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Memurluğu konar-göçer olarak tanımlayan Aslan, "Sayın Kaymakamımız bizlerin çok rahat çalışma ortamı yapmasına vesile oldu. Farkında olmadan kalbini kırdığım meslektaşlarım olduysa, kendilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum, benden yana hak geçmişse ben hakkımı helal ediyorum. Çünkü, ben biliyorum ki, `Bir gönlü yıkmak, Kabe`yi yıkmaktan daha günahtır` geceye katılan, tüm konuklara teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmasının sonunda konuklar tarafından büyük alkış alan Aslan, gelen misafirlerle tek tek vedalaşarak teşekkürlerini sundu. Gecenin sonunda, Bandırma İlçe Milli Müdürü Şakir Demirhan`da meslektaşına bir hediye sundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu