Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MİLLİ KUVVETLER’DE AHMET AKIN İZDİHAMI

MİLLİ KUVVETLER’DE AHMET AKIN İZDİHAMI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın Milli Kuvvetler Caddesi’nde yaptığı ziyarette izdiham yaşandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın Milli Kuvvetler Caddesi’nde yaptığı ziyarette izdiham yaşandı. Cadde esnafını tek tek ziyaret eden, yüzlerce hemşerisiyle hatıra fotoğrafları çektiren Ahmet Akın’ı Balıkesirliler bir kez daha bağrına bastı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Milli Kuvvetler Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Gar tarafından başlayıp Ali Hikmet Paşa Meydanı’na ulaşan, buradan da tekrar Gar tarafına geri dönen Ahmet Akın’ın ziyaretleri sırasında Milli Kuvvetler Caddesi’nde izdiham yaşandı. Hemşerilerinin sevgi seliyle karşıladığı Ahmet Akın, cadde üzerindeki esnafları tek tek ziyaret etti. Sohbet etmek ve fotoğraf çekilmek isteyen hemşerileriyle bir araya gelmek için sık sık duran CHP’li Akın, Balıkesir şehir merkezinde devasa ilgiyle karşılandı. 7’den 77’ye tüm Balıkesirlilerin hatıra fotoğrafı çektirdiği Ahmet Akın, Milli Kuvvetler esnafına da, “caddeyi yeniden kazmayacağının” sözünü verdi. Akın’a ziyaretinde CHP Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Şehirli, CHP Karesi Belediye Başkan Adayı Serpil Akgül’ün yanı sıra CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Sinan Ayhan, CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen ve partililer eşlik etti.

‘KARALAMA BASKISI OLMAYACAK’
Balıkesir’in hakkını alması için gecesini gündüzüne katacağını, her zaman sokakta, çalışkan ve halktan biri olacağını vurgulayan Ahmet Akın, yerel medyanın önemine dikkat çekti. Akın, “Yerel medya çok önemli. İyi ki varlar. Şehrimizdeki tüm yerel medya mensuplarının hepsinin başımın üstünde yeri var. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığımızda yerel medyamızla ilgili gerçek anlamda desteklerimiz olacak. Bir sosyal sorumluluk çalışması olarak gördüğüm yerel medyanın ister basılı ister internet medyası olsun hepsine sahip çıkacağım. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Günlük oyunlara ve günlük siyasi karalamalara asla izin vermeyeceğim. Birilerini karalamak için hiçbir gazeteci kardeşime baskı kurmayacağım, kendilerine farklı yöntemlerle ulaşmayacağım. Bunlar olmayacak. Ben işimi yapacağım, Balıkesirimiz de herkesin kucaklandığı Türkiye’ye örnek bir kent olacak” diye konuştu. Ahmet Akın, akşam saatlerinde ziyaret ettiği Altıeylül’ün Ayvatlar ve Köseler mahallelerinde de büyük ilgiyle karşılandı. Kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Akın, “Yalan değil, planla geliyoruz. Hesap vereceğiz. Hakkı, millete iade edeceğiz. 15 günde bir muhtarlarla toplantı yapacağım. Derdinizin, sıkıntınızın sahibi olacağım” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: MİLLİ KUVVETLER’ AHMET İZDİHAMI
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı