Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Dursunbeyde

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Dursunbeyde

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Dursunbeyi ziyaret etti. MSB Yılmazın, Dursunbeyli olan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güvenin özel davetlisi olarak Dursunbeye geldiği öğrenildi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Dursunbey`i ziyaret etti.
MSB Yılmaz`ın, Dursunbeyli olan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven`in özel davetlisi olarak Dursunbey`e geldiği öğrenildi. 
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz hafta sonu programını Dursunbey`e ayırdı. Dursunbeyli olan YSK Başkanı Sadi Güven`in davetlisi olarak gelen Bakan Yılmaz`ı, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz ile vatandaşlar karşıladı.
İlk olarak Suçıktı mesire yerine gelen Bakan İsmet Yılmaz, doğanın eşsiz güzelliklerinden biri olan Suçıktı`yı inceledi.
Önceki yıllarda da Dusunbey`e çok kez geldiğini belirten Bakan Yılmaz, Suçıktı`da suyun çıktığı yerden su içti. Sıcak yaz gününde suyun sesi ve serinliği ile insanlara ferahlık veren bu güzide yere hayran kalan Bakan, daha sonra ise burada öğle yemeği yedi. Stresi alan ametist taşı hediye edilen Bakan Yılmaz`ın tatilini Yayla Bölgesinde sürdüreceği kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli