Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Minibüsçüler Başkanı Elmas, Hizmete teşekkür edilir

Minibüsçüler Başkanı Elmas, Hizmete teşekkür edilir

Erdek Minibüs, Midibüs, Otobüs Taşıyıcılar Kooperatifinin girişimleriyle Erdek-Bandırma arası yolcu taşımacılığı sırasında araçların Devlet Hastanesine giriş kavşağına kadar ulaşmasının bir hizmet olduğunu vurgulayan Kooperatif Başkanı Necati Elmas

Erdek Minibüs, Midibüs, Otobüs Taşıyıcılar Kooperatifinin girişimleriyle Erdek-Bandırma arası yolcu taşımacılığı sırasında araçların Devlet Hastanesine giriş kavşağına kadar ulaşmasının bir hizmet olduğunu vurgulayan Kooperatif Başkanı Necati Elmas, "Yapılan bir hizmettir ve bu hizmetin karşılığı da emeği geçenlere teşekkür etmektir" dedi.
KONU GÜNDEMDEN DÜŞMEMİŞTİ
Gazetemizin de zaman zaman ele aldığı konulardan biri olan, Erdek`ten Bandırma`ya giden ve Devlet Hastanesinde değişik amaçlı hizmet almak isteyen vatandaşların hastaneye kadar ulaştırılması gerektiği idi.
Geçtiğimiz hafta, 17 Nisan`dan itibaren uygulamaya başlanan yeni sisteme göre, Erdek`ten Bandırma`ya giden midibüsler Bandırma Belediyesi`nin izni ile ve de iki ayrı yönde yaptırılan duraklarda yolcu indirmeye ve almaya başladılar.                
"HİZMETE TEŞEKKÜR EDİLİR"
Uygulanmaya başlanan seferlerle ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Erdek Minibüs, Midibüs, Otobüs Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Necati Elmas, uygulamanın devamının gelmesi için çalışmalar yapıldığını belirtti.
Necati Elmas, "Uzun zamandan bu yana üzerinde durduğumuz bir uygulamaydı. Erdek`den Bandırma`ya giden vatandaşlarımızın şehir merkezine yakın durakta indirebilme çalışmalarımız sonucunda bunda başarılı olmuştuk. Bu kez, bize bağlı midibüslerin hastaneye kadar inmeleri yasal olarak mümkün değildi. Ancak Bandırma Belediyesi ve Bandırma Ulaşım AŞ. nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda, şimdilik belirlenen duraklara bıraktığımız yolcularımızı, hastane önüne kadar götürme yönündeki çalışma ve temaslarımız sürüyor. Hastaneye kadar olan yolun fiziki yetersizliği ve `Güzergah Belgesi` olmaması nedeniyle bu günkü haliyle uygulamaya devam edeceğiz. Burada bıraktığımız vatandaşlarımız Bandırma Ulaşım AŞ`ye ait araçlarla hastaneye kadar olan mesafeye ve hastaneden de belirlenen durağa kadar ücret ödemeden gelebilecekler. Yapılan iyi bir hizmettir ve bu hizmette emeği geçenlere teşekkür edilmelidir. " dedi.
Haber : sayim Alkazak


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı