Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Minik karateciler Manyas´a madalyalarla döndü

Minik karateciler Manyas´a madalyalarla döndü

Çanakkale, Manisa, İzmir, Bursa, Yalova, Uşak, Kütahya illerinden yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla Balıkesir´de geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen İller Arası Minikler, Yıldızlar ve Ümitler olmak üzere 3 ayrı kategori de gerçekleşen karate müsabakalar

Çanakkale, Manisa, İzmir, Bursa, Yalova, Uşak, Kütahya illerinden yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla Balıkesir´de geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen İller Arası Minikler, Yıldızlar ve Ümitler olmak üzere 3 ayrı kategori de gerçekleşen karate müsabakalarına Manyas´tan 13 sporcu katıldı.
Manyas Belediyespor adına turnuvaya katılan karatecilerden, dereceye giren Erva Yaşar Çakır 44 kiloda kumite 2.si, 55 kiloda ise Serdar Duygu kumite üçüncüsü oldu.
Karatecileri çalıştıran Antrenör Cenk Dere ?Daha iyi olacağız, önümüzde ki aylarda Çanakkale´nin Gelibolu ilçesinde yapılacak bir turnuva var, o turnuvaya katılmayı amaçlıyoruz ve katıldığımız taktirde inşallah daha iyi sonuçlarla döneceğimize inanıyorum. Balıkesir´de düzenlenen turnuvada dereceye giren kardeşlerimizi kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Gittiğimiz turnuvalar da ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiğimize ve bundan sonrada etmeye devam edeceğimize inancım sonsuzdur.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli