Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Minikler itfaiyeciliği eğlenerek öğrendiler

Minikler itfaiyeciliği eğlenerek öğrendiler

İtfaiyecilik mesleğini eğlenerek öğretmeye yönelik başlatılan program Erdek Plaj bölgesinde de gerçekleştirilecek.

İtfaiyecilik mesleğini eğlenerek öğretmeye yönelik başlatılan program Erdek Plaj bölgesinde de gerçekleştirilecek.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Halk Plajı´nda çocuklara özel olarak düzenlenen ?Eğitim ve Eğlence Parkuru?nda minik itfaiyeciler doyasıya eğlendi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından geride bıraktığımız Pazar günü Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Halk Plajı´nda gerçekleştirilen ?Eğitim ve Eğlence Parkuru?na ilgi yoğun oldu. Aileleriyle birlikte etkinliğe gelen minikler, itfaiyecilik mesleği hakkında bilgileri eğlenerek öğrendiler. Minik itfaiyeciler, kendileri için özel olarak hazırlanan parkurlarda yarışırken doyasıya eğlendiler.
Vatandaşların böyle etkinliklere talebinin yoğun olduğunu söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Oktay Erbalaban ?Bugün burada Burhaniye İtfaiye Grup Amirliği´mizin düzenlemiş olduğu Çocuk Şenliği etkinliklerinde bulunuyoruz. Halkımız sosyal faaliyetlerden memnun, daha sık yapılmasını istiyor.? dedi.
Etkinlikle ilgili bilgilendirmelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Müdahale ve AFKOM Şube Müdürü Hüseyin Kurt ise ?Amacımız; çocukların güzel vakit geçirerek yeni şeyler öğrenmeleri ve itfaiye hizmetleri hakkında da bilgi sahibi olmaları. Bunun yanında yetişkinlerinde konuyla alakalı farkındalık kazanmasını amaçlıyoruz. Çeşitli yerlerde, plajlarımızda da bu hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Edremit´te, Ayvalık´ta, Erdek´te, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz´ın talimatıyla sahadayız. Bununla alakalı da elimizden geldiği kadar en iyisini yapmaya çalışıyoruz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli