Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Miniklerin ders zilini Vali amcaları çaldı

Miniklerin ders zilini Vali amcaları çaldı

Balıkesir´de, Anasınıfı ve 1. Sınıflar, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı korona virüs Pandemisi dolayısıyla alınan tedbirlerle yüz yüze eğitime başladı.

Balıkesir´de, Anasınıfı ve 1. Sınıflar, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı korona virüs Pandemisi dolayısıyla alınan tedbirlerle yüz yüze eğitime başladı.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İlköğretim Haftası dolayısıyla düzenlenen programda Burhan Erdayı İlköğretim Okulu´nda öğrencilerle bir araya geldi. Programa Vali Hasan Şıldak´ın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, Altıeylül Belediye Başkan Vekili Feyyaz Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Burhan Erdayı İlkokulu Müdürü Mahmut Osta, öğretmenler ve ilgililer katıldı.
Çocukları eğitim hayatına başlayan velilerle de bir araya gelen Vali Şıldak, yeni eğitim-öğretim yılının başarılara vesile olmasını, okullarda pandemi konusunda sağlıklı bir eğitim için her türlü tedbirin alıdığını belirterek ailelerden müsterih olmalarını istedi.
Bazı sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Vali Şıldak ve beraberindeki heyet, öğrencilere hediyeler verdi, başarılar diledi.
Öğretmenlerle de görüşerek yeni Eğitim-Öğretim Yılının hayırlı olmasını dileyen Vali Hasan Şıldak, pandemi kurallarına uyma konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.
Öğretmenler odasında, uzaktan eğitim çalışmasını okullarından sürdüren öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, yeni eğitim yılında uygulayacakları proje çalışması konusunda ilk bilgileri paylaştı.
Uzaktan eğitim modeline göre hazırlanan, öğrenci ve öğretmenlerin motivasyon ve heyecanını yükseltmeyi amaçladıkları bu projeyle eğitim sürecindeki bütün tarafların çalışmalarının izlenip değerlendirmeye tabi tutulacağını belirten Şıldak, hedeflerinin uzaktan eğitim çalışmasında ildeki başarı düzeyini yükseltmek ve herkeste bir eğitim coşkusu oluşturmak olduğunu söyledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli