Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Mırız, Erdek´e ilkleri yaşatıyor

Mırız, Erdek´e ilkleri yaşatıyor

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, Erdek tarihinde daha önce hiç görülmemiş bir katılımla Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, Erdek tarihinde daha önce hiç görülmemiş bir katılımla Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.
Erdekland Kralın Çiftliği´nde yer alan Hacı Osman Mırız Camisinde düzenlenen etkinliğe 2500´ün üzerinde davetli katıldı.
Bu sene "İnsanlığı Yüceltmek İçin Gelin Birlik Olalım" temalı gerçekleştirilen Kutlu Doğum etkinliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camii İmam Hatibi Mehmet Bilir, Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi İsmail Coşar, Diyanet İşleri Başkanlığı Manisa Eğitim Merkezi Öğretim Görevlisi Mehmet Öresin konuşma yaparken, 2010 Dünya Kur´an-ı Kerim Okuma Birincisi Ali Tel ve 2014 Dünya Kur´an-ı Kerim Okuma Birincisi Alpcan Çelik Kur´an-ı Kerim tilaveti okudular.
Hacı Osman Mırız Camii içerisinde düzenlenen programda bayanlar ve camii içerisinde yer bulamayanlar için avluya koyulan sinevizyonla yayın yapıldı.
Kutlu Doğum etkinliğine gelen misafirleri kapıda karşılayan Yaşar Ceyhun Mırız, misafirlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumartesi günü saat 14.00´de başlayan etkinlik gün boyu devam etti. 

Konuklara, Hacı Osman Mırız Camii avlusunda kavurma, pilav ve tatlı tablodotundan oluşan yemek ikramında bulunurken, lokma hayrı ise gün boyu devam etti.
Etkinliğe gelen misafirlerin mutluluğu gözlerinden okunurken, Kutlu Doğum programı düzenleyen Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız´a bol bol hayır duasında bulunuldu.
Erdek ve bölge protokolü Hacı Osman Mırız Camisinde
Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız tarafından ilçemizde ilk kez gerçekleştirilen böylesine devasa ve böylesine büyük bir Kutlu Doğum etkinliğine bölge protokolü de yoğun ilgi gösterdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur başta olmak üzere Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Şasay, AK Parti Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Osman Sünnetçi, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, AK Parti Manyas İlçe Başkanı Hasan Kahraman, Balıkesir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Erdek Belediye Meclisinin AK Parti ve CHP´li Meclis Üyeleri, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Bayraktar, Erdek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Erdem Eren, İlçe Sağlık Hizmetleri Müdürü Mahmut Ekiz ile Kapıdağ Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ramazan Demir ile Yönetim Kurulu Üyeleri, AB Gıda Genel Müdürü Yaşar Ateş ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Uğur, Erdekland´a hayran kaldı
Kutlu Doğum Etkinliğinin ardından Hacı Osman Mırız Camii´nin mimari yapısı hakkında bilgi alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, daha sonra Erdekland Hayvanat Bahçesini gezdi.
Erdekland´ta bulunan başta aslanlar ve kaplanlar olmak üzere tüm hayvanları tek tek dolaşan Başkan Uğur, Yaşar Ceyhun Mırız´ın hazırladığı hayvanat bahçesini tek kelimeyle mükemmel bir cennet olarak tabir etti.
Hayvanların cinsleri ve bakımları konusunda Başkan Uğur´a tek tek bilgilendirmede bulunan Mırız, düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılmak üzere Erdek´e gelerek kendilerini onurlandıran başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur olmak üzere tüm konuklara teşekkür etti.
Haber : Taygun Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli