Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mırız, hayırseverliği ile dikkat çekiyor

Mırız, hayırseverliği ile dikkat çekiyor

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Meclis Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, Paşaliman Adasındaki kırsal mahallelerin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik attığı adımlarla dikkat çekiyor.

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Meclis Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, Paşaliman Adasındaki kırsal mahallelerin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik attığı adımlarla dikkat çekiyor.
AK Partili Üyesi Y. Ceyhun Mırız geçtiğimiz günlerde gittiği Paşaliman Adasında, kırsal mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.
Mırız’ın Paşaliman Adası’na yaptığı ziyarette BASKİ Erdek Şefliği çalışanları da yer aldı.
Mırız, Harmanlı Mahallesinde
Paşaliman Adasında bulunan 5 mahalle muhtarıve ada sakinleri ile bir araya gelen Mırız’ın ilk durağı Harmanlı Mahallesi oldu.
Harmanlı Mahallesi Muhtarı, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız’dan, sahil bandına 1000 m2 alanı kaplayacak mermer kaplama, Atatürk Büstünün onarımı ile açık düğün salonu yapımı talebinde bulundu.
Bu taleplerin bizzat kendisi tarafından karşılanacağı sözü veren Mırız, ada ziyaretinden birkaç gün sonra Harmanlı Mahallesi sahil bandına mermer kaplama çalışmalarını başlattığı öğrenildi.
Harmanlı Mahalle sakinlerinin gölet sorununu gündeme getirmesi üzerine bu kez devreye BASKİ yetkilileri girerek, gölet alanına giderek burada yaptıkları incelemeden sonra konunun Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne rapor edecekleri bildirildi.

BASKİ heyeti, Harmanlı’nın içme suyu deposu ve patlak içme suyu şebeke hatlarının yenilenmesi için de çalışmaların kısa sürede başlatılacağını açıkladı.
Mırız ve BASKİ heyeti Paşaliman, Poyrazlı ve Balıklı Mahallesinde
Paşaliman, Poyrazlı ve Balıklı Mahallelerine sıra ile geçen Mırız ve BASKİ heyetine, bu üç kırsal mahallenin muhtarları içme suyu depoları ve patlak su borularının onarılmasını talep etti.
BASKİ görevlileri, her üç mahallenin içme suyu deposu ve boru hatlarından şikayetçi olan mahallelerde yaşanan sorunların en kısa sürede çözüleceğini söyledi.
Balıklı Mahallesi sakinleri Erdek Belediyesi Meclis Üyesi Mırız’dan, cemaatin mahalle camisinin bahçesinde rahat namaz kılabilmesi için cami bahçesinin 750 m2 lik alan ile bahçesinde peyyaj çalışmaları başlatılmasını istedi. Mırız, bu çalışmaların bizzat kendisi tarafından üstleneceğini açıkladı.
Son durak Tuzla Mahallesi
Tuzla Mahallesi muhtarından da sorunları dinleyen Meclis Üyesi Mırız, mahallede yapımı halen devam eden Gasilhanenin seramik kaplama işinin yapımını da bizzat kendisi üstlendi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false