Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Mırız'dan 1 Mayıs mesajı

Mırız

AK Parti Erdek Belediye Meclis üyesi Yaşar Ceyhun Mırız “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Erdek Belediye Meclis üyesi Yaşar Ceyhun Mırız “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Tüm çalışanların gününü kutlayan Mırız “Biz, 'İşçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin' toplumda emeğe saygıyı böyle bir hassasiyetle korumanın en güzel hasletlerimizden biri olduğunu ifade eden bir medeniyetin temsilcileriyiz." dedi.,
Yaşar Ceyhun Mırız mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına olanak sağlamıştır. Devletimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Ülkemizin tüm köşesinde emek vererek üreten tüm işçi kardeşlerimizi kutluyor, bu günün kardeşlik ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum."
 



Anahtar Kelimeler: Mırız' Mayıs mesajı
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli