Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mirza, 17 Eylül Üniversitesi´nde

Mirza, 17 Eylül Üniversitesi´nde

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´ndeki, Bandırma Belediyesi bünyesinde hizmet veren Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi´nin tanıtım standını, diğer toplulukların stantlarını ve 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir´i

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´ndeki, Bandırma Belediyesi bünyesinde hizmet veren Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi´nin tanıtım standını, diğer toplulukların stantlarını ve 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir´i makamında ziyaret etti.
Başkan Mirza, Avrupalı gençlerle yurt dışındaki projelerde birlikte çalışmalarına imkan sağlayan, gönüllülük esasına dayalı programlarla gençlerimiz 2 ila 12 arasında seçtikleri bir ülkede Avrupalı gençlerle çeşitli projelerde çalışma imkanı sağlayan bu projeye başvurmaları için öğrencilere davette bulundu.
Ziyaretin ardından konuyla ilgili basına bilgi veren Mirza, ?Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisimizin tanıtımını 17 Eylül Üniversitemizde yaptık. Öğrenci topluluklarının başkanları, yöneticileri ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Öğrencilerimizin kentimizle ilgili güzel düşüncelerini dinledik. Üniversitemizin Rektörü Süleyman Özdemir´le ve diğer hocalarımızla rektörümüzün makamında görüştük. Bandırma ve üniversitemizin geleceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için üniversite camiasına teşekkür ediyorum? dedi.
Bütün gençleri bu projelere başvuru yapmaları için Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisine beklediklerini ifade eden Mirza, ?Proje başvurularında tek şart 18-30 yaş aralığında olmak.? diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Mirza Eylül Üniversitesi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı