Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mirza, 17 Eylül Üniversitesi´nden çeşitli toplulukları ağırladı

Mirza, 17 Eylül Üniversitesi´nden çeşitli toplulukları ağırladı

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Maliye Topluluğu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya tanışma ziyaretinde bulundu.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Maliye Topluluğu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya tanışma ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette, Başkan Mirza 26 Ocak Pazartesi günü 17 Eylül Üniversitesi´nde gerçek-leştirecekleri ?Vergi Bilgilendirme Konferansına? davet edildi.
Öğrenci topluluklarına destek verilmesinin önemine vurgu yapan Başkan Mirza, nazik ziyaretleri için öğrencilere teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.
Mirza´nın ikinci konukları İktisat Topluluğu oldu
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi İktisat Topluluğu Başkanı Şeyda Şahin öncülüğünde, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile tanışmak için ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Mirza ?İktisat topluluğu yeni kurulduğu için ziyaretimize gelip bizimle tanıştılar. Topluluk olarak planladıkları etkinlikleri ve projeler hakkında bilgi verip destek istediler. Üniversitemizdeki tüm topluklarla iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Onlardan gelen talepleri imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyor ve destekliyoruz? dedi.
Mirza´nın üçüncü konukları 17 Eylül Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu´ydu
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanları Ömer Özay öncülüğünde Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret ettiler.
Dönem içinde yapmayı planladıkları etkinlikler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Mirza "Topluluk olarak yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdiler. Atatürkçü Düşünce Topluluğu´na nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false