Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Mirza, Balcı Çamlığındaki son durumu açıkladı

Mirza, Balcı Çamlığındaki son durumu açıkladı

Bandırma Paşakonak Mahallesi´nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı´nda vatandaşların akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam edi

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, General Balcı Çamlığındaki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar ve gelinen son nokta hakkında bilgi verdi.
General Balcı Çamlığı´nın doğal yapısına uygun olarak çalışmaların devam ettiğini söyleyen Mirza, ?Bisiklet yolu, basketbol ve tenis kortları zeminlerinin asfalt dökümleri bitti. Yürüyüş yolunun kenarlarında bulunan traverslerin döşemeleri devam ediyor. Aynı zamanda yürüyüş ve bisiklet yollarının aydınlatma direkleri yerleştiriliyor. Finisher aracı ile yürüyüş yollarına ponza döküm işine başlandı. Yumuşak bir zemin oluşumu sağlanarak vatandaşlarımız yürüyüşlerini rahatça yapmaları sağlanacaktır. Fitnes ve çocuk oyun alanlarının çevrelerinin bordürle kaplama işlemi tamamlandı. Balcı Çamlığı´na gelen vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında spor ve yürüyüşlerini yapmaları için etrafını telle çevirmeye başladık, neredeyse bitmek üzere ve çamlığın girişinde bulunacak olan güvenlik notasının inşaatı da tamamlandı. Çalışmaların yeni yıla kadar tamamlanmasını hedefliyoruz General Balcı Çamlığımız, güvenli, huzurlu ve doğal yapısıyla spor merkezi ve insanların doğa ile iç içe vakit geçirebilecekleri bir alan olacak. Tüm Bandırmamıza hayırlı olsun.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı