Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mirza, gazetecilerle toplandı

Mirza, gazetecilerle toplandı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza: ?Bandırma, Erdek, Edremit ve Ayvalık adayları 19 Aralık´ta açıklanacak?

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kahvaltıda Bandırmalı gazetecilerle buluştu. Mirza, son gelişmeler konusunda gazetecileri bilgilendirip sorularını yanıtladı.

Objektif ve şeffaf bir yönetim olarak kamuoyunu bilgilendirmeyi ilke edindiklerini vurgulayan Mirza, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ankara ziyaretiyle ilgili şunları söyledi:

?Ankara´da, genel başkanımızdan partimizin tüm yetkililerine kadar çok kişiyle görüştüm. Partimiz genel merkezinin aday belirleme sırasında uyguladığı bazı kriterler var. Bunlar arasında eğilim yoklaması da bulunuyor. Ancak Bandırma için eğilim yoklaması yapılmadı. Bandırma için parti örgütümüzün yaptığı anketlerin yanı sıra milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerimizin değerlendirmeleri, il ve ilçe örgütlerimizin görüşleri var. Bu anket ve görüşlerin tümünde ben, açık ara öndeyim. Ancak adaylığım konusunda Parti Meclisi´mizden henüz karar çıkmadı. Sanıyorum, Parti Meclisi´mizin 19 Aralık´ta yapacağı toplantısından sonra Bandırma, Erdek, Edremit ve Ayvalık başkan adaylarının açıklanacağını düşünüyorum.?

İYİ PARTİ İLE BALIKESİR PAZARLIĞI

Mirza, İYİ Parti´nin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Balıkesir Milletvekili İsmail Ok´un aday gösterilmesini nasıl değerlendiği konusundaki bir soruyu da şöyle yanıtladı:

?Partimiz genel merkez yöneticilerinin, İYİ Parti genel merkez yöneticileriyle işbirliği görüşmeleri sürüyor. Bu görüşmeler arasında Balıkesir´in durumu da var. Yeni gelişmeler olabilir.?

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Mirza gazetecilerle toplandı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli