Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mirza, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümünü kutladı

Mirza, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümünü kutladı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Mirza, mesajında şunları kaydetti: ?Ülkemizin güvenliği ve ulusumuzun huzuru için canını ortaya koyarak görev yapan polislerimiz, çağdaş, demokratik, laik Cumhuriyetimizin en önemli güvencelerinden biridir. Bu kutsal görevi yerine getirirken polisimiz, Cumhuriyetimizin temel ve vazgeçilmez ilkelerini kendine rehber edinir. Görevini yerine getirirken, çağdaş hukuk normlarına, insan haklarına, hukuk devletinin gereklerine de özel önem gösterir. Geçmişte bu konularda yaşanan kötü örnekler, Türk Polisinin kahramanlığına, devletine bağlılığına, ulusuna olan sevgi ve saygısına asla gölge düşüremez. Ulusumuz ile Türk Polisi arasındaki karşılıklı saygı ve güveni hiçbir güç yok edemez. Polisimiz, toplumun huzurunu bozacak her türlü düşüncenin karşısında, yıkılmaz bir kale olarak durmaktadır. Bu konumuyla dosta güven, düşmanlara korku vermektedir. Bu kutsal görevi yerine getiren polislerimiz, her türlü koşulda bizlerin huzurunu sağlamaya yeminlidir. Kendi yaşantısından özveride bulunma pahasına da olsa yurttaşların huzurunu sağlamak, onlar için en önemli görevdir. Bu uğurda gerektiğinde canını bile ortaya koymaktan çekinmez.. Polisimiz için, ulusumuz ve Cumhuriyetimiz uğruna, çok değer verdiği şehitlik mertebesine ulaşmak, en büyük onurdur. Demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve devrimlerinin güvencesi Türk Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum.? Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false