Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mirza uyuma ?Sarı Şeritlere? sahip çık

Mirza uyuma ?Sarı Şeritlere? sahip çık

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu: ?Ya adam gibi yapın ya da hiç yapmayın?

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, büyük paralar harcanarak engelli vatandaşlar için yollara döşenen sarı şeritleri eleştirerek ?Ya adam gibi yapın ya da hiç yapmayın.? eleştirisinde bulundu.
Kasapoğlu: ?Sarı şeritleri uhu ile mi yapıştırdınız??
Bandırma Belediyesi tarafından ilçenin cadde ve sokaklarına engelli vatandaşlar için yapılan sarış şeritler eleştirilmeye devam ediliyor. Engelli vatandaşlar için önce binlerce lira harcama yapılarak düzenlenen yollar, günümüzde adeta çöpe atılan binlerce liraya dönüştü. Yerel yönetimlerin toplumun yaşam koşullarını artırmak ile görevli olduğunu vurgulayan AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, Bandırma Belediyesi´nin engelli vatandaşlar için yapılan düzenlemenin geldiği boyutu eleştirdi.
Eşref Kasapoğlu, ?Engelli vatandaşların yaşam koşullarını kolaylaştırma adına yerel yönetim tarafından yapılan çalışmalar engelli vatandaşlarımız için âdete çileye dönüştü. Bandırma Belediyesi´nin kasasına yapılan zarardan ise söz etmiyorum. Bu düzenleyeme harcanan paralar şu an resmen çöpe atılmış durumdan. Çıkın bir bakın cadde ve sokaklara. Sarış şeritler ya hiç ortada yok ya da parça parça yerlerinden çıkmış. Yerel yönetim diğer hizmetlerde olduğu gibi cadde ve sokaklara yaptırdığı engelli yollarında da sınıfta kalmıştır. Seçim zamanları vatandaşlara söz vermek kolay ama uygulamaya gelince kimse taşın altına elini koymuyor. Simetri ve estetikten uzak, yer yer yarıda kesilen, yer yer yılan gibi kıvrılan bu garip yollar engelliler için çile yoluna dönüşmüştür.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı