Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

MİRZA, BASININ KARŞISINDA Sağlıklıyım, Göreve Hazırım

MİRZA, BASININ KARŞISINDA Sağlıklıyım, Göreve Hazırım

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı ve önümüzdeki yerel seçimde CHPnin belediye başkan aday adayı Dursun Mirza, bir kafeteryada basın toplantısı düzenledi.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı ve önümüzdeki yerel seçimde CHP`nin  belediye başkan aday adayı Dursun Mirza, bir kafeteryada basın toplantısı düzenledi. Toplantıda önce, 26 Ağustos`ta geçirdiği bir rahatsızlığın ardından uygulanan tetkikler ve tedaviler hakkında bilgi veren Mirza, tüm bu araştırmalar sonunda sadece kalbimde ritim bozukluğu ve çarpıntı saptandığını, hiçbir ciddi sağlık sorunu bulunmadığını vurgularken, "Sağlıklıyım, göreve hazırım" mesajını verdi.
Aday adaylığı mücadelesinin sürdüğüne dikkati çeken ve partisinin adayı olduğu takdirde belediye başkanlığını kazanacağına inandığını belirten Mirza, şunları söyledi:
"Aday belirleme süreciyle ilgili olarak görüştüğüm genel merkez yöneticileri, Bandırma`da belediye başkan adayını belirleme aşamasında, partimizin 2 bin üyesinin katılımıyla aday adayları arasında eğilim yoklaması yapılmak üzere sandık konulacağını belirttiler. Zaten ben de, bu demokratik yola başvurulmasını istiyorum. Çok sayıda aday adayımız var. Bu durum, partimize dinamizm getirir. Ama bu adayların çoğundan daha fazla deneyimim ve belediyecilik konusunda bilgim var. Belediye Başkanımız Sedat Pekel`i de, duayen olarak görüyorum. Onunla birlikte geçen 4,5 yılda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ancak Bandırma`yı, Pekel`den daha iyi yönetebileceğime de inanıyorum. Şu anda göreve en hazır dönemimdeyim. Önümüzdeki dönemde Bandırma için gerçekçi, ayağı yere basan projelerimi de sizlerle paylaşacağım."
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false